Hverdag
Legg igjen en kommentar

Siste dag med babysang i kirken!

Det har vært veldig koselig å få være den som driver babysang igjen. Det er jo fem år siden sist:) Men det er litt deilig at det er over også! Det ble litt mer jobb enn jeg hadde tenkt. Opptar nesten hele dagen min på tirsdager. Jeg har sagt jeg heller vil være med på torsdagskroa. Her serverer de middag og vaffler fra klokken fem, og så er det minigospel etter det. Sander er jo med i minigospel, selv om han ikke synger så mye. Det er det jeg som gjør. Han er enda litt flau og kjenner liksom ingen helt. Det tar litt tid, men han syns det er gøy da. Når han kommer hjem synger han sangene av full hals haha! Så jeg tror at da får vi mer ut av det vi, når vi allikevel skal dit. Og jeg vet de trenger folk!

Det å være frivillig i kirken har liksom gitt meg litt inpass der. Det er ikke så mye fellesskap i Den Norske Kirke som det gjerne er i andre menigheter. Man gjør liksom ikke så mange ting sammen, og det er vanskelig å komme inn i en «klikk». De som allerede kjenner hverandre setter seg sammen rundt et bord, og så føler du liksom at du ikke kan gå dit. Så da blir du jo ikke kjent med noen heller:) Ser det er flere på Torsdagskroa som skal være med på minigospel etterpå, som sitter litt for seg selv. Jeg får prøve å gjøre noe med det når jeg blir med som frivillig der da. Får jo håpe jeg får litt tid til å spise også, ikke bare servere mat:)

Det er gøy med aktiviteter i kirken, selv om vi ikke er så «kirkete» ellers i livet. Mamma er jo prest, og pappa har også jobbet i misjonen i mange år, så vi er liksom vokst opp der. Men akkurat fordi det ikke er så stor menighetsamling der, så blir det litt sånn allikevel. Jeg vet søsteren min som bor her gjerne kunne tenke seg å være med av og til, og det hadde kanskje gjort litt mer forskjell, vi får se. Vi lever jo vårt liv litt uavhengig av kirken, ikke ber vi eller sånn, men vi syns jo det er gøy å være med på litt morsomme ting da! Og det er veldig mange koselige mennesker der! Så vi får delta og håpe det blir enda større miljø der etterhvert!

Nå skal jeg i alle fall gjøre meg klar for siste babysang! Kanskje blir det en julesang like godt? ❤

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s