Hverdag
Legg igjen en kommentar

En god følelse

En god følelse i kroppen. I bena. I armene. I hjertet. En god følelse av livet!

Har kosa oss med gløgg, julemusikk, konfektlaging og pakke-pakking i dag. Det gir varme i heimen. Julen er så en spesiell tid for meg. Det betyr så mye å være sammen, å kose oss og kjenne at vi kan gi av oss selv til andre. det er godt inni hjertet:)

Nå har jeg fått lov av meg selv å ta meg et glass med rødvin. Godt etter en lang dag. Jeg føler meg liksom voksen. Et glass å kose seg med:) Nå slapper jeg av. Snart er det kvelden og jeg skal kose med verdens beste sønn:) Han har krøpet over i sengen min, og ligger der og varmer opp sengen min:) Han er så herlig, han er jo fortsatt så liten at han ikke helt liker å sove alene. Han er en ordentlig kose gutt, og veldig glad i mamman sin, søten:) Han har sagt «men mamma, når jeg sover i min egen seng så er jeg så ensom!». Hva kan man stille opp med da? Og det er jo kos å ha han der og da:) verdens minste varmeklump!

Nå skal jeg kose meg de siste sekundene før jeg går og legger meg! Kos dere alle på en sånn fantastisk kveld! Håper alle andre også har en så god følelse som jeg har! Alle fortjener det!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s