Hverdag
Legg igjen en kommentar

Au…

Vondt i hodet i dag:) Har jo en pus som er skikkelig sulten om dagen, og maser konstant om mat, så har blitt vekket flere ganger i natt… Det er mest søvn det kommer an på når jeg har drukket litt om jeg får vondt i kroppen eller ikke. Heldigvis ble det bare en drink i går, så jeg klarer meg bra:)

I dag er det første advent, og jeg er klar! Hadde det ikke vært julegrantenning i barnehagen, så jeg må reise tidlig, hadde jeg holdt på hele dagen med pynting og julepakker og kosing med det. Elsker det! I fare for å vekke hele huset skal snart julemusikken på, og det skal bli tid til litt kos før jeg reiser i alle fall. Og så tenner vi det første lys når Sander er hjemme i kveld! Jeg får ta noen bilder:)

Og; jeg har ikke glemt sminkebildene:) De kommer når som helst nå!

Ha en flott dag!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s