Hverdag
Legg igjen en kommentar

Vin og Criminal Minds!

Ah, i går fikk jeg brukt de siste pengene på julegaver. Da ble det også en liten før-julegave til meg selv! Det syns jeg at jeg fortjener!

Fredagene med barnefri er alltid deilig. Da føler jeg litt frihet, i den forstand at jeg kan være ute og shoppe eller gjøre ting så lenge jeg vil, uten å måtte tenke på å rekke barnehagen. Så kan jeg kose meg lenge hjemme og gjøre ting, som å vaske huset, drikke vin og bare være. Ikke minst kan jeg gjøre ting uten å ha noen som følger etter meg:) Han er jo så nydelig da, lille gutten min, når han bare vil være sammen med meg, men det er litt vanskelig å få gjort noe når du har hale. Tett, tett intil:)

Fredagene er alltid deilige, og så kommer lørdagsmorgene, som også er deilige. Sove litt lenge (selv om man selfølgelig ikke sover lenger enn senest ni når man har barn), sitte foran PCen uten forstyrrelser og TV uten tegnefilm. Det er godt med litt barnefri innimellom. Men samtidig kjenner jeg meg selv så godt, at jeg vet at i løpet av dagen kommer til å kjenne at han ikke er her. Uff, jeg syter sånn altså. Tenker på de som bare har ungene sine annenhver uke. Fælt!

Men tilbake til før-julegaven:) Jeg fikk vasket og ryddet stuen og kjøkkenet, og så satte jeg meg rett ned med vinen min og Criminal Minds på TV. Åh, deilig! For en fantastisk fredag! Jeg syns jeg fortjener litt gaver jeg også! Er ganske sikker på at gavene jeg får i år er gavekort på Maxbo, altså ikke så veldig spennende… Jeg får kose meg med bursdagsgavene da! Kanskje de blir litt sprekere:)

Nå føler jeg at jeg bare babbler haha! Jeg får konse litt senere og skrive litt mer! Nydelig vær ute, og et helt hus og vaske! Hurra!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s