Hverdag
Comment 1

Fantastisk!

Det er så hyggelig når jeg ser at folk leser det jeg skriver! Vedlig koselig! Og så lurer jeg på hva jeg skal skrive nå?

Sannhteten er at nå er jeg ganske rund i kantene. Det er ikke så enkelt å skrive et innlegg uten skrivefeil når man har drukket en hel flaske med rødvin helt alene:) Jeg tror jeg har rettet opp det jeg skriver hundre ganger nå! Men det er veldig morro da! Når har vi det vel mest morro? Når vi koser oss vel!

Jeg fikk med meg Susanne (dama til søsteren min) med meg hjem for å teste litt vin og lage litt julekalender gaver til Sander! Nå er julekalenderen oppe, og vinen er borte, og nå blir det en drink eller to:) Det er lov det når man har barnefri! Snart kommer søsteren min hit rett fra julebord med jobben, for å fullføre her! Det blir koselig. Kanskje klarer jeg å holde meg våken litt utover natta også? (Jeg er ikke kjent for å holde ut så lenge, egentlig burde jeg vært i seng snart).

Jeg er ikke helt natterangelen, men i dag skal vi virkelig kose oss! Vi har allerede hatt drikkelek haha, jeg dauer! Kos dere masse på deres lørsdags kveld! Her er masse glede!

 

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

  1. velferdsstaten norge says

    Veldig bra innlegg. Dette likte jeg !! – Du må
    slenge inn litt kaffi for å holde deg våken da..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s