Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ja! Helg!

Deilig følelse! I dag har jeg litt småting jeg skal gjøre, ikke minst ta ukens andre treningsøkt. Jeg pleier å få til en på søndagene også, så da blir det tre. Og det er jo sånn jeg vil ha det! Begynner faktisk å merke at midjen har gått litt ned:)

Men det er lov å kose seg litt i helgene! Nå var vi på julebasar i kirken i går (som var kjempekoselig forresten; stapp fullt. Det er koselig nå som vi er blitt litt kjent med folk og sånn, føler liksom at jeg er en del av «gjengen» nå, ettersom jeg jo jobber som frivillig og holder babysang.), og da ble det jo en kake eller to, så jeg har jo allerede tyvstartet litt. Planen i dag er å vaske hus og klær og så rett og slett sette meg ned med et glass vin eller to!

Jeg kommer forresten (som dere ser) til å fortsette å skrive om trivielle ting, og ikke minst om hva jeg gjør og finner på. Det kommer fortsatt til å være hummer og kanari her, og det er ikke sikkert alt faller like godt i smak hos alle, men det forventer jeg heller ikke. Jeg har mange sider ved meg, og jeg liker å skrive om det som passer humøret mitt i øyeblikket:)

Nå skal det sies at jeg må vel legge ut noen bilder av sminkinga mi da! Har jo aldri gjort noe sånt før, men det er jo nesten uungåelig nå:) Morsomt også! Blogges!

 

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s