Hverdag
Comments 4

Pakke i posten!

Ah, jeg føler meg som en dame! Egentlig burde man jo vært en rik dame da, men jeg er jo ikke det så jeg er litt av en posør i dag:) Fikk nemlig pakka mi som jeg har ventet på så lenge!Gøy gøy!

Jeg har lenge ønsket meg mineralsminke. Det ser så enkelt og bra ut på TV, og når vi var og tok bilder for et år siden sminket de meg med GLO, og det så skikkelig bra ut! Etter det har jeg siklet på å kjøpe meg noe, men syns jo det er fryktelig dyrt da…

Men nå fikk jeg tatt steget! Coverbrands hadde julesalg, og da måtte jeg jo bare! Ikke det at alt det jeg ville ha var på salg, men når jeg først skulle kjøpe noe kunne jeg jo kjøpe alt som jeg ønsket meg:) Og det ble en liten pakke, men alt man trenger, og veldig dyrt. Derfor føler jeg meg som om jeg skulle vært rik.

Slik ser en pakke a verdi 1200 kroner ut:

Jeg hadde vel håpet på at det skulle vært litt mer av consealer og foundation, men sånn er livet:) Ser i alle fall fristende ut å bruke. Da kanskje jeg blir litt mer dame jeg og? Jeg sminker meg jo ikke så ofte, og det angrer jeg egentlig litt på, skulle gjerne brydd meg mer om det, fordi jeg vet jeg ser litt kjedelig ut uten sminke. Og ikke minst burde jeg fikse håret mitt igjen snart:)

Men nå har jeg da i alle fall skaffet meg sminken:) Føler meg skikkelig som en dame:) Kjøpte noe helt spesielt også; øynevippene mine er ikke så veldig mye å skryte av. De er korte og spinkle, sikkert fordi jeg ikke har vært veldig snill med dem og tatt av sminke på kvelden og sånn. Fy! Så nå har jeg investert i en fantastisk mascara som skal gi meg volum, og ikke minst balsam for vippene som skal hjelpe dem å bli tykkere og lengre:) Jeg vurderte å kjøpe «gromiddel», men det kostet nesten 400 kroner så jeg ventet litt… Vi får se om jeg investerer i det etterhvert…

Her er i alle fall gullet:

 

Så nå skal jeg begynne å legge litt sminke! Ønsk meg lykke til:)

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

4 Comments

 1. velferdsstaten norge says

  Jo – lykke til forresten ( som du ba om ).

  Det meste av innholdet på siden din virker som
  «alibi-tenkning» fremfor sunn kreativitet.
  Jeg kunne sagt mye om innholdet på denne bloggen
  din. Men det vil jeg ikke gjøre.

  Istedenfor vil jeg si at skriveriene dine
  på bloggen er definitivt best når du er
  personlig – og over grensen til det vanvittige
  når det glir over i mer esoteriske termer.

  Så smink deg med din nye pakke nå da!! – og legge ut
  et knippe foto av det etterpå. For det er vel det neste
  logiske neste innlegg nå ettersom du har skrevet at du har fått
  pakke ?

  For hvorfor skulle ikke en rimelig sjarmerende ung kvinne som
  du ikke heller bare ta deg for eksempel en tur ut i naturen – blant
  litt fjøs & felg & sette deg på en busk og vurdere innstillingen
  til mye av ide-grunnlaget ditt du ymter frempå om i bloggen ?
  – istedenfor dette evindelige «opphørssalget» av at du
  stadig må være noe man ikke var, ikke er og aldri ble?

  dessuten er det jo ikke så veldig alternativt når det
  kommer til stykket likevel..
  – utenom det å lure usikre mennesker på seg selv opp
  i kompensatoriske «gjøremål». Og det kan jo i utgangspunktet
  by seg frem til rett mange manglende alternativer..

  for hva er vel mer en fattig trøst enn at det alternative ikke ser
  alternativene !

  • Oj, den hadde jeg ikke forventet. Merkelig. Jeg valgte å godkjenne den og legge den ut, rett og slett fordi du også skal ha rett til å bli hørt – og vise deg frem. Det er vel det du ønsker ikke sant? Jeg vet jeg skriver om hummer og kanari på denne bloggen, og det speiler vel litt meg; jeg har flere sider. Det er deilig å skrive om noe helt meningsløst innimellom også:) Takk for at du ønsket meg lykke til!

  • Susanne says

   Du snakker om hva Irene skriver på sin blogg, og mer eller mindre klager over det! Men selv bruker du av din egen «kostbare» tid til ås mer eller mindre slenge dritt.. Det syntes JEG er merkelig!

   Vist det gjør du blir så irritert av å lese bloggen hennes, så lavære da! Gud bedre!

 2. velferdsstaten norge says

  Jeg tror enhver som kommer over denne
  blogg vil mene at bloggeren ser både flott ut og
  virker å være ressurssterk på langt mer
  enn de osmotiske alternative metoder som mye
  av bloggen gjenspeiler.

  I prosent av tekst & innlegg er for mye viet til kategorier som
  kosthold, slanking og lignende/adekvate begivenheter.

  Jeg kan ikke begripe hvorfor Irene trenger å slanke seg i det hele tatt jeg og at det brukes forholdvis mye spalteplass om hva som burde / ikke burde gjøres i forhold til dette – Og jeg mente rett og slett Irene bør ta seg for eksempel en tur i naturen og tenke på mer der og da opplevelser – istedenfor alle disse hypnoser og minding i en karusell !

  Personlige overbevisninger er noe av en bloggers idegrunnlag. Og det kritiserer seg da ikke. . Men de påtatte plikter forbundet med dette er det all grunn til å kritisere.

  At blogg av denne type har visse innslag av
  utprøvende karakter er bare morsomt. Men det må ikke
  bli absolutt sannheter fremstillet over en lav kam.

  Men slik som bloggeren bør ta visse ansvar må også leseren gjøre det.
  Ikke misforstå meg på det..

  Når jeg skrev «gå og smink deg da»
  så var det faktisk ikke ironisk i det hele tatt. – Men
  det var fordi det bryter litt opp i mye av det tendensiøse
  «alternative mystikk» som flyter over noen ganger i bloggen. Spesielt på det retoriske plan. Det var med andre ord for å gi hele innlegget «et dytt i baken» kan en si – på den annen side så ville det være naturlig for oss som
  leser bloggen å få se deg med denne sminke på ( ærlig ment ) !!

  Jeg vil også påstå og tillegge at ærligheten Irene viser i dag er menneskelig utvikling på et langt mer spennende plan enn mye annen form for selvutvikling som farter rundt på mange blogger. Jeg har lest hele bloggen til Irene og fulgt alle linker etc. etc. Det burde Susanne også gjøre ( & da snakker jeg om å LESE den og LESE mitt TILSVAR på den ) – Det er ikke slik her i verden at det er bare å la være å lese ting / sette seg inn i ting man ikke liker heller – da hadde vi alle vært amøber for lenge siden. Dessuten er det jo engang slik at jeg liker bloggen til Irene jeg – det er nettopp derfor jeg gidder å kommentere den !! – og jeg tror bloggen bare vil bli bedre og bedre..

  Til slutt vil jeg si at jeg håper inderlig jeg/vi får se at du har brukt pakken du fikk i dag i morgen – og tar utfordringen på det !! – Ikke noe ondskapsfullt fra min side med det – det kan jeg garantere !

  Irene starter selv innlegget med «AH , jeg føler meg som en dame!» – la jeg få si det slik : Irene ER en dame !!!!

  ——-

  Ha en lun & innholdsrik kveld alle som leser bloggen ! – & spesielt i så måte til bloggeren selv ( Irene ) !

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s