Hverdag
Legg igjen en kommentar

Race against time…

er ikke et godt kappløp. Det føles aldeles ikke godt i kroppen! Jeg bråvåknet på morgenen og fant ut at den lydfilen jeg skal bruke i dag som er på vasking hos lydstudiomannen vår har jeg ikke fått enda! Krise!! Siden jeg hadde en litt dårlig opplevelse forrige gang med 45 min hypnose med susing i bakgrunnen, ettersom at radioen slo inn mens jeg hadde på lydfilen og jeg ikke turte gjøre noe med det midt under hypnosen, har jeg lite lyst til å komme dit i dag med en fil som er i mono med masse smattelyder og pusting og piping. Det er et veldig viktig kurs, så jeg håper på at jeg slipper det i dag.

Ringte nemlig febrilsk til lydmannen klokken 7 om morgenen (ok jeg sendte han melding og han ringte meg da), og stresset han opp noe fryktelig slik at han måtte sette seg ned å gjøre noe med det nå med en gang! Han trengte en time sa han, og det nærmer seg vel nå, så jeg håper han har klart det. Han skulle ringe. Jeg må reise om en time, skal til legen først, men hovedproblemet var at han skulle på jobb selv, så han hadde ikke tid til å sitte noe lenger selv:) Å hellige stress!

Det er ikke godt å måtte gjøre det sånn. Å jobbe mot tiden. Det er ikke et kappløp man egentlig kan vinne. Du føler deg ganske enkelt hjelpesløs. Du ser på klokka og den bare går. Og når du ikke har noe du rår over selv, er det i alle fall ikke noe morro!

Har okupert meg med å prøve å lete etter brasiliansk voksing i Oslo på nett. Er det noen som vet om noe som helst er billig og bra?? Har lyst til å bytte sted jeg gjør det, men det er bare det at jeg har et så billig og bra sted i dag, så jeg tviler vel på at jeg finner det igjen… Dumt, for jeg har veldig lyst til å bytte. Av flere grunner…

Nå får jeg prøve å gjøre det jeg klarer å gjøre for at tiden skal gå i vår favør – og kle på og spise mat og gjøre oss klare for avreise. Shit som tiden flyr! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s