Hverdag
Legg igjen en kommentar

Tidlig en morgen

Vi bor jo rett ved veien. Og når jeg sitter her med morgenkaffen min og tenker at det er tidlig morgen, hører jeg jo at det vel egentlig ikke er det. I alle fall for de fleste. Nå er det veldig mye aktivitet utenfor husveggen, mange biler som kjører retning byen. Dermed helt klart at det er tid for jobb. Tenk, de fleste er vel egentlig på jobb snart! Og her sitter jeg og har ikke egentlig stått opp en gang!

Jeg får ta vare på det så lenge det varer. Til neste høst er det jo marsj opp tidlig og ha Sander på skolen på denne tiden. Naboen forteller at hennes unger gjør seg klar allerede klokken halv syv eller noe sånt. Uffameg så tidlig:) Jeg legger meg jo ikke sent heller, men sånn er det jo når jeg trenger 9-10 timer med søvn…. Kan jo ikke få det når han begynner på skolen. Kan jo ikke legge meg kl 9 heller haha!

Vi har vel litt dårlige rutiner her kanskje. Han får for det meste sove så lenge han vil. Det pleier å være til ca åtte, og så gjør vi oss klare og er i barnehagen en gang mellom ni og halv ti. Sånn har det vært i mange år nå. Heldige meg har fått lov til å være hjemme og være student i 3 år nå. 3 år er ganske lenge å ikke ha noe spesielt å gå til på morgenene. Det er jo mye hjemmestudier, så det er jo samma når jeg gjør det:) Og når jeg hjelper mamma med kurs og firmaet, så er jo det for det meste midt på dagen det også.

Jeg kjenner at jeg egentlig ikke vil ha det så annerledes heller. Men når skolen begynner har vi jo inget valg. Forhåpentligvis kan han i alle fall slippe å være på SFO om morgenen, i alle fall kanskje hver morgen! Jeg håper på å kunne jobbe sånn at det blir mulig. Håpe, håpe!

Jeg vet jeg er heldig, og jeg vet jeg skal ta vare på det så lenge jeg kan. Nå er det jo bare et halvt år igjen så er jeg forhåpentligvis ferdig på skolen. Jeg sier jo forhåpentligvis fordi jeg vil jo ikke være student resten av livet heller da:) Så får vi se hva tiden bringer da. Jeg vet ikke om jeg kommer meg ut i fulltidsjobb med en gang, og så er det jo helt avhengig av hva slags jobb jeg får meg også:) Kanskje kan jeg jobbe litt hos mamma om firma går bra? Blir spennende å se!

Nå kjører det masse biler igjen:) På tide å gjøre noe annet enn å drikke kaffe og lese blogger? Ha en flott dag!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s