Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

«Vi har hatt det så godt i dag»

kom det fra en liten pjokk som satt så sliten ved kveldsbordet etter en hel dag med spennende ting sammen med tante Marita og Susanne, Sofie, tante Kristine og Onkel Roger. Han ville veldig gjerne være sammen med dem igjen, veldig snart, helst innen et par dager, fordi vi hadde hatt det så godt! Han er så herlig!

Vi var på Drammensbadet i nesten hele går. Først var vi der alle sammen, og Sander fikk prøvd seg i bølgebasenget og strømbasenget med de tøffe tantene, mens mamma koste seg i babybasenget med Sofie. Det er helt fantastisk å se hvordan hun koser seg i vannet!

Sander fikk også prøvd seg på å dykke og hoppe litt, og det er så deilig å se at han ikke er redd for å få vann i nesa eller øynene, han bare hopper i det han! Godt at han blir vant til det, så han ikke utvikler vannskrekk:) Og så prøvde han seg litt på å svømme – uten armringer! Selvfølgelig var vi i badet der hvor han kunne stå, så han satte bare ned føttene når han begynte å synke:) Han klarte faktisk flere tak før han sank sakte men sikkert. Han kan snart svømme ordentlig altså! Enda vi ikke har hatt muligheten til å reise så mange ganger på badet (det er så fryktelig dyrt!) – men han elsker det jo, så vi får se hva vi får til nå fremover. Er jo deilig å være inne når det er kaldt ute:)

Etter en liten matpause, og farvel til tantene og Sofie fortsatte jeg og Sander badinga i et par timer til. Vi fikk mest kost oss og lekt i vannet, han var tydeligvis fornøyd med dagens svømmeleksjoner:) Etterhvert måtte jeg dra han ut og hjem (det var IKKE lett), så han ikke hadde sovnet på veien hjem. Vi var ganske slitne begge to, og jeg sovnet faktisk litt på sofaen mens han så på TV, men vi var begge enige om at det hadde vært en fantastisk dag!

Dette gjør vi absolut igjen! Og det skal vi jo – neste mandag allerede! Sammen med Kate og Lilly! Åh, vi gleder oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s