Hverdag
Legg igjen en kommentar

Vakre morningen!

Happy day! I dag blir en skikkelig herlig dag med familien! Jeg og Sander sitter her og koser oss med TV og PC, kaffe og farris. Det er en kosemorgen det! Snart kommer søsteren min, mannen hennes og tantebarnet mitt Sofie. Da skal vi lage noen flotte julegaver, før jeg og Sander skal trene litt! Prøver å få med oss det de søndagene Sander er hjemme. Moov har nemlig trening for små barn på søndager, og Sander syns det er helt fantastisk!

Etter det igjen skal vi med tantene til Drammensbadet. Åh det er altfor lenge siden. Altfor lenge! Men jeg fikk jo kjøpt billige billetter på Groupon, så nå kan vi dra hele gjengen uten at det koster flesk. Du vet det koster over 200 kroner hvis jeg og Sander skal reise eller? Syke tid. Ellers hadde vi nok vært der mer, helt klart. Vi gleder jo oss til Sander kan svømme snart!

Så i dag blir en koselig dag! Kosa oss masse i går og, med konfektlaging og juleshopping:) Herlige helger sammen med verdens beste Sander ❤

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s