Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Den store Alternativmessa!

I går var en flott dag! Jeg har fått lov til å være med InBalance (de jeg var med som frivillig for på Helsecruise) på Alternativmessa! Jeg blir så glad når de spør om jeg vil være med på ting (det betyr jo at de er fornøyde med hva jeg gjør!) – og jeg syns jo konseptet deres er skikkelig bra, så jeg er gjerne med på alt!

I fjor sto jeg jo på stand for NIMU, så jeg fikk oppleve messen da også. Men jeg må si det var kulere å være med på en stand der det skjedde litt:) InBalance hadde fått en god plassering med kjempegod plass foran seg, hvor alle gikk forbi, så alle «måtte» liksom se standen. Vi sto der sammen med Hippie media, som har et nært samarbeid med InBalance. Hippie har blant annet gitt ut bøkene til Jon Schau!

Det var mange mennesker borte og hilste på, og vi hadde mange gode samtaler. Hovedmålet for Alternativmessen var å fortelle om det eventet som skjer i Januar: to dager (28 og 29 januar) på Avancia Løren med masse gode treningsopplevelser, og korte inspirasjons foredrag med spennende foredragsholdere! I tillegg ville InBalance ha flest mulig mennesker med seg på nyhetsbrevet deres – sånn at flest mulig kan følge eventene, og ikke minst får god informasjon om hva som skjer på neste Helsecruise!

Det kommer nemlig nytt Helsecruise på Stena Line i Juni! 7 Juni (torsdag kveld) seiler vi avgårde (jeg skal helt klart være med!) og blir borte i 24 timer! Det kommer til å bli enda bedre opplegg til neste år, ikke minst kommer vi til å få en bedre sammenknytning vi som er deltakere, fordi vi kommer til å ha det mer samlet, litt borte fra evt andre reisende. Riva Bar kommer til å være vårt sted, og selvfølgelig foredragssalen. Så kommer vi til å spise alle måltider sammen, slik at vi får til enda mer sosialt! Det er jo det InBalance Helsecruise handler om! En møteplass for likesinnede! Gleder meg masse til begge eventene!

Koset meg masse med søte Kristin og herlige Geir (og Tom, Kåre og Jon x2 da – på Hippie sin stand!) – de er rett og slett fantastiske mennesker som jeg er veldig glad for å kjenne! Jeg føler meg veldig heldig som får være sammen med dem, og ikke minst få lov til å markedsføre InBalance! Håper dere tar meg med på flere ting folkens!

Her er noen bilder fra gårsdagen:

 Fantastiske Kristin og Geir!

 Fin stand?

 Mye interesse og mange gode samtaler!

 Sjokoladeboller ala Helt Rå!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s