Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Det gode i mennesker

Se alltid det gode i mennesker! De prøver alltid sitt beste, utifra den infomasjonen de sitter på i et gitt øyeblikk. Ingen går inn for å gjøre noe dumt, det ser man kun i ettertid. Jeg tror det er mange som mener dette er feil, men jeg ønsker å se det beste i folk. Det gode de har inne i seg. Det beste med mennesker er jo den levende delen! Den skapende delen, den gode og varme delen, som alltid bør lede livet ditt.

Jeg føler at jeg har funnet frem det beste i meg i dag. I går var jeg heller sliten etter å ha hatt med meg verdens mest slitsomme gutt i kirken på minigospel, han gjorde absolut ikke det jeg sa han skulle og var i et veldig masete humør. Han pleier ikke å være sånn, men var nok ganske trøtt, for når jeg la han kl syv sovnet han som en sten!

Det er ikke like enkelt å se at folk gjør det beste de kan, ikke minst er det sånn med barn, man tror av og til de bare er ute for å gjøre mest mulig ugagn. Da er det viktig å prøve å ta frem alt det gode i seg selv og se på dem med forståelse. De gjør det beste de kan utifra den informasjonen de har. De gjør det de skal gjøre – og så får vi som foreldre gjøre det vi skal gjøre: være kjærlige og forståelsesfulle, men gi dem mer informasjon i situasjonen slik at de kan lære og ha fremgang. Ikke alltid like enkelt, men absolut viktig!

Håper dere alle får en dag styrt av kjærlighet!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s