Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Salg!

Å jobbe med salg er å jobbe med statistikk. Det er en kurve som krenger seg etter antall telefoner tatt og antall møter booket eller salg gjort. Den som klarer det best som selgere er for det første folk som klarer å holde dampen oppe på telefonene, de som klarer å bare gå videre fra en «nei» eller «opptatt», og bare kjøre på videre.

For det andre må man gjerne være ekstreme optimister for å kunne lykkes hundre prosent med salg. Det å spise «nei» til frokost kan være en tøff jobb og passer ikke alle. Det er ikke enkelt å legge fra seg den ene dårlige telefonsamtalen man har og så gå videre og tro fullt og fast at denne neste helt sikkert blir et «ja». Ikke minst om man gjør det hundre ganger i løpet av en dag. Og sånne dager fins jo. Det er her statistikken kommer inn:)

Mange kan klare å jobbe godt med ett produkt, og ikke takle et annet. Det er helt fair. Det er ikke alle som klarer å jobbe med helt frie tøyler heller. Jeg elsket det når jeg jobbet for fullt, særlig helt i starten for meg selv – jeg lærte meg selv helt fra bunnen av. Og jeg ville ha gjort det sånn igjen. Nå har jeg blitt gammel og grå, og har ikke like mye «stå-på-mot» lenger, så jeg velger å la de helt «kalde» telefonene ligge. Jeg liker å holde på å lage «dealer», med samarbeidspartnere som kan gjøre jobben for meg (supert pluss!), eller også heller gå på med større og mer langsiktige salg som for eksempel gjennom politikere og kommuner.

Jeg har jo jobbet blant annet med sykehjemsetaten og har litt erfaring med hvordan sånne salg fungerer, så nå tenkte jeg å jobbe meg tettere inn på denne arenaen. Nå er jeg blitt alene som selger i Senter for Helhetsvelvære igjen, og det er mye som skal gjøres før jul, før sesongen vår skikkelig starter, så her er det bare å henge i!

Er det noen der ute som liker å booke møter, eller kunne tenke seg å jobbe med salg, evt få opplæring i hvordan man jobber med salg, så ta kontakt med meg på telefon 91398525 eller mail irene.aasland@helhetsvelvare.no !! Ha en flott dag!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s