Hverdag, Senter for Helhetsvelvære, Studiene
Legg igjen en kommentar

Lager CDer!

I går var gøy! Jeg har aldri gjort klar en CD før, men nå er vi så heldige at vi har fått kontakt med en i Lommedalen som har sitt eget lyd studio, som også har muligheten til å «vaske» lydfiler, og ikke minst jekke opp lyden. Vi har jo en samarbeidspartner som har mulighet til å spille inn lydfiler hjemme, men der er det ikke studio, så lyden blir litt dårlig, og ikke minst blir det noen «ulyder» når han snakker. Det kommer også monolyd når han laster det opp for å sende det til oss, og det er jo dumt hvis vi skal bruke det litt mer profft. Så vi har sendt filen til lydmannen, og han har gjort den SÅ fin! Den har til og med blitt større og mye bedre kvalitet på, og ikke minst har han klart å få lyd ut av begge høytalerne! Aner ikke hvordan han har fått til det, men det er jo fantastisk bra!

Ettersom jeg har det viktigste kurset på lenge i dag allerede måtte jeg fiffe de opp litt selv. Vi skal jo ha dem til trykking og gjøre dem fine og ikke minst helt proffe, men her hjemme har jeg et genialt program fra Clas Ohlson som gjør at jeg kan lage mine egne labler, slik at de i alle fall ser litt mer proffe ut. Og det står da riktig tekst osv. Og ikke minst har de små plastlommer å legge dem i, så jeg slipper styret med covere.

Det eneste er at det tar litt av tiden min da. Jeg satt i 4 timer i går, først litt knot for å finne ut av det, og så gikk det som en drøm. Jeg har aldri fått «produsert» en lydfil før, og ikke minst fiffet den opp slik den er nå, så jeg føler meg litt stolt. Og ikke minst som mitt eget lite produksjonsselskap. Haha, det snakket vi også om i går, at vi skal «produsere» CDer med psykolog Sigurd Stubsjøen og selge. De blir nok laget litt mer proft med tykkeri og sånn, men jeg gleder meg til det også.

Nå gjør jeg meg klar til et av de viktigste kursene jeg skal ha på lenge. Skal til en stor bedrift og holde kurs der, og det er i samarbeid med Synergi Helse , de vi har samarbeid med. De er helt geniale. Jeg har selv gått tid for behandling av nakke og rygg, og må si de er kjempeflinke! Aldri vært så bra som jeg har vært det siste året!

Så jeg må forberede meg godt. Nå skal jeg få Sander opp av sofaen og levere han i barnehagen, og så må jeg inn i modus. Gleder meg, og gruer meg også litt. Jeg vet jeg kan holde kurs, og jeg vet jeg er en god coach, men det er alltid nervepinnende med nye folk, og ikke minst fordi dette er det første kurset for Synergi, så er det jo veldig spennende da!

Ønsk meg lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s