Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

1 time og 15 minutter.

På trening i går. Tenkte egentlig jeg skulle holde på i halvannen time, men gikk tom sånn etter nesten en time, så orket ikke mer. Presset meg igjennom 20 min til, selv om jeg egentlig heller burde ha gitt meg selv litt tilskudd av energidrikk eller noe sånt.

Jeg testet ut å ligge i sone 1 og 2 i går. Og jeg ble faktisk mer sliten av å jobbe intens med det enn å være med på en hvilkensomhelst time i sal. Jeg tror det er fordi jeg faktisk holdt på hele tiden med en puls rundt 120 til 140, jeg tok ikke pauser, bare flyttet meg fra det ene apparatet til det andre. Fant ut at jeg måtte ha litt variasjon, særlig fordi jeg ikke hadde med meg ørepropper så jeg fikk hørt noe musikk eller sånt.

Jeg tok 20 minutter på sykkel først. Det har jeg aldri gjort før og det var faktisk ganske hardt. Endte opp med 5.5 kilometer og veldig vondt i rumpa. Så løp jeg over til tredemølla og ble der i 25 minutter med litt stigning og veldig rask gange. Like før jeg løp, men ville ikke løpe helt, måtte jo holde pulsen nede. Men det funka: ble sliten jeg altså!

Jeg tok styrke på bena – det tilsa jo vekten at det er først og fremst der jeg trenger styrke – og planken selvfølgelig. Fikk vite det at planken er faktisk den beste øvelsen for flat mage. Når jeg tar sit-ups så skaper jeg magemuskler som buler ut, og da ser man jo faktisk etterhvert bare feit ut, så det vil jeg jo ikke:) Bonusen med å trene planken er jo også at man trener kjernemusklaturen, noe som holder kroppen oppe! Det er superviktig!

Så måtte jeg avslutte med litt langkjøring til, og rigga meg til på elipsemaskinen. Tenkte jeg skulle få til 15 minutter, men måtte gi meg etter 10. Da var jeg oppe i 145 i puls og var veldig sliten. Rett og slett helt tom. Det var vel fordi jeg ikke hadde spist riktig hele dagen, men også fordi jeg faktisk trener ganske godt når jeg holder på sånn.

Jeg tenkte jeg skulle spørre Natasja (PT min) om hun kunne hjelpe meg med å sette opp et program basert på disse øvelsene. Blir liksom litt mer effektivt da – man presser seg litt mer. Vi har nemlig et sånn registreringsprogram på senteret slik at man setter inn en stick i maskinen, og så setter maskinen automatisk opp det du skal gjøre, ikke minst på tid. Så når du er ferdig laster du resultatene inn på en maskin slik at du kan få dem tilsendt på mail og har full oversikt over hva du har gjort den treningøkta. Veldig smart. Ikke minst fordi den også registrerer om du «jukser» og hopper over noe. Jeg hater å se at stolpene i diagrammet som skal vise hva du skulle ha gjort, og hva du har gjort ikke er like. Derfor pusher jeg meg selv litt mer da! Smart?

Jeg vet ikke om jeg klarer å bygge muskler på to måneder, så det er ikke sikkert jeg ser noe forskjell på det når jeg skal veie meg igjen, men jeg er ganske sikker på at jeg klarer å få ned fettprosenten. Da må jeg bare bli flinkere med maten…

Treningssentret mitt:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s