Hverdag, Kenya
Legg igjen en kommentar

We have faith!

Det var en veldig inspirerende konferanse i går. Vi fikk høre fra Phillip fra Kenya Youth Climate Network, og flere kirkelige ledere, og ikke minst fikk vi være med på diskusjon med politikere fra Høyre, Venstre, KRFu og SV. Han fra høyre var skikkelig hot forresten… 🙂 Nicolai Astrup – who knew?

Det ble faktisk ganske opphetet diskusjon. Vi ble delt i grupper før vi tok diskusjon i plenum, og fikk tildelt hver vår politiker, vi fikk Nicolai. En av deltakerne fikk han faktisk til å slå i bordet og si; «med all respekt og melde det der er bare tull!». Så gøy er det!

I helga startet We have Faith kampanjen i Kenya. Det er en karavane med busser av ungdommer som skal kjøre hele veien neddover til Durban i Sør-Afrika, hvor COP møtet skal holdes. Her er målet å fylle en stadion med 50 000 ungdommer som kjemper for klimaet vårt!

80 Norske ungdommer er også med på karavanen, blant annet KFUM/KFUK Ten sing. De har laget denne videoen – ganske kul:

 

This entry was posted in: Hverdag, Kenya

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s