Hverdag, Kenya
Legg igjen en kommentar

We have faith!

Det var en veldig inspirerende konferanse i går. Vi fikk høre fra Phillip fra Kenya Youth Climate Network, og flere kirkelige ledere, og ikke minst fikk vi være med på diskusjon med politikere fra Høyre, Venstre, KRFu og SV. Han fra høyre var skikkelig hot forresten… 🙂 Nicolai Astrup – who knew?

Det ble faktisk ganske opphetet diskusjon. Vi ble delt i grupper før vi tok diskusjon i plenum, og fikk tildelt hver vår politiker, vi fikk Nicolai. En av deltakerne fikk han faktisk til å slå i bordet og si; «med all respekt og melde det der er bare tull!». Så gøy er det!

I helga startet We have Faith kampanjen i Kenya. Det er en karavane med busser av ungdommer som skal kjøre hele veien neddover til Durban i Sør-Afrika, hvor COP møtet skal holdes. Her er målet å fylle en stadion med 50 000 ungdommer som kjemper for klimaet vårt!

80 Norske ungdommer er også med på karavanen, blant annet KFUM/KFUK Ten sing. De har laget denne videoen – ganske kul:

 

This entry was posted in: Hverdag, Kenya

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s