Hverdag, Kenya
Legg igjen en kommentar

Opp tidlig til Klimakonferanse!

Som dere vet er jeg ganske engasjert i Klimautfordringen i verden. En tur til Kenya i sommer gjorde underverker for mitt engasjement, og jeg har blant annet vært med på å arrangere en klimakonferanse i Tønsberg.

I dag skal jeg bare delta. Det er klimakonferase i Oslo – en litt større utgave av den vi hadde. Her kommer det mange gjester og mange deltakere, både politikere og folk fra hele landet. I går var det holdt en konferanse for grupper over hele landet som jobber med klimautfordringen. Mamma er med i en gruppe som kalles Resurssgruppe for skaperverk og bærekraft, og var invitert til dagen i går. Det var veldig spennende, og ikke minst koselig med middag på kvelden og alt!

Fordi det starter allerede kl 0900 i Oslo, var vi oppe kl 0630. Litt tidlig på en lørdag, men sånn er det nå. Det er barnepass på konferansen, så Sander er med:) Kanskje vi kan påvirke han tidlig!

Jeg gleder meg veldig til å høre i dag. Kirkens Nødhjelp arragerer jo, og de får til veldig mye bra, så jeg gleder meg absolut veldig. Jeg kommer helt sikkert til å møte flere av de jeg reiste sammen med til Kenya, og bare det er jo verdt turen:)

Bli gjerne med du også! Det er mellom 0900 og 1500 på Diakonhjemmet i Oslo. Bare å komme når du kan!

Her er bilde fra Kenya; bilde av en Jatropha plante – et av prosjektene til Kirkens Nødhjelp som handler om å kunne gi bostander mulighet til å ha egenproduksjon til oppvarming og lys. Veldig spennende prosjekt. Det er trær som avgir frø som kan males til olje. Kontroversielt kanskje, men veldig spennende!

This entry was posted in: Hverdag, Kenya

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s