Hverdag
Legg igjen en kommentar

Veldig deilig morgen!

Det er mørkt ute, tidlig, ingen andre våkne. Det er deilig å sitte her med kaffekoppen og PCen. Beste tiden på dagen:) Snart er det førjulstid. Da fylles hele dagen med deilig lengting og kos med de man er glad i. Vi er så flinke til å kose oss i førjulstiden hjemme hos oss. Lage konfekt og bake, lage pakker og juleverksted. Jeg gleder meg veldig til det. Da blir det mange gode morgener og kvelder. Kveldene har også i seg denne magien nå, med det mørke, koselige som omslutter dagen og gir alle en god grunn til å være inne og kose seg med sine kjære. Jeg gleder meg alltid veldig til denne tiden!

Nå begynner Sander å våkne litt i bakgrunnen her, og det begynner å bli lyst ute. Magien blir brutt og det er dag! Turdag for Sander og bookedag for meg. Jeg kjenner på meg at det blir en bra dag. Håper dere alle sammen koser dere masse – ha en flott dag!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s