Hverdag, Selvutvikling
Comments 2

Blogging

Jeg liker å lese andres blogger. Ikke alt som finnes der ute selvfølgelig, det er mye uintressant også, men det er koselig å sitte sånn i mørket om morgenen å lese litt om andres liv. Kjenne at jeg får ta del i en bit av deres tanker og en del av deres følelser. Noen åpner seg mer enn andre, og noen er nok treigere med å oppdatere enn andre. Siden jeg sitter veldig mye på pcen, syns jeg det er spennende å surfe litt opptil flere ganger om dagen, så det er helt naturlig for meg å skjekke bloggene opptil flere ganger om dagen – og blir like skuffet hver gang noen ikke har oppdatert:)

Noen syns blogging er fælt. Ikke det at de kanskje ikke leser, det er nesten blitt litt som Se og Hør. Alle leser, men ingen innrømmer det… Jeg har hørt meninger om at man legger ut for mye om seg selv, for mye om sitt eget liv, og ikke minst for mye om barna sine. De er jo så små, de kan ikke bestemme om det skal legges ut om hva de gjør og hvordan de ser ut. Men det er jo ofte det folk vil lese, det er jo ofte venner og familie som leser, og bloggen har tatt over for hjemmesiden for familien. Jeg har også en hjemmeside for Sander, men den har blitt stående helt stille, det er jo mye enklere å oppdatere her.

Selv om jeg ikke startet bloggen fordi jeg ville skrive om meg selv og hva som skjer i hverdagen min opplever jeg også at det er det som slår an best. Når jeg ser på statistikken min er det når jeg skriver om hva vi foretar oss jeg får høyest scoore. Min blogg er jo også først og fremst for meg som person, jobben har jeg på www.helhetsvelvare.no/blogg. Og bloggen er først og fremst for meg selv. Det er godt å få ut noen tanker innimellom, få ut litt steam. Og så ser jeg klarere på ting når jeg skriver, og ikke minst når jeg leser det etterpå. ¨

Jeg tror det har blitt sånn jeg, at man forventer nesten litt åpenhet rundt livet. Vi har blitt mer åpnere mot verden, og er glade for litt selskap nærmere kjernen enn sånn det var før. Jeg mener det er positivt. Selvfølgelig ikke bli for privat, men å skrive om dagens tanker og eventer, det syns jeg er spennende både å lese og å skrive. Kanskje er det ikke det en bok jeg vil skrive i fremtiden vil handle om, men foreløpig liker jeg dette mediet bra.

Jeg vil gjerne høre noen meninger – om det er noen der ute. Er det noen som har gjort seg noen tanker om blogging? Om min blogg? Eller også som har noen blogger jeg bør surfe innom i løpet av dagen?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

2 Comments

  1. Ja det er sant at det er kjekkest å lese personlige ting, høre andre sine meninger og få en liten del av livet deres 🙂 Blogger er ofte til inspirasjon, en god oppskrift, et stilig antrekk, en aktivitet du kan gjøre i hverdagen, tips om ting du ikke har så peiling på selv osv 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s