Hverdag
Legg igjen en kommentar

Kose oss på Hoppeloppeland i dag<3

Prinsesse Lilly har bursdag i dag! (Eller hun har hatt på ordentlig da, men vi skal feire i dag). Sander kommer tidlig fra pappan sin for å feire med oss. Vi skal nemlig være på Hoppeloppeland – ikke akkurat et sted jeg drar alene:) Siden jeg har vært så heldig å få være hos Lilly og Kate i natt, så har jeg sniktittet litt på kakene! Vi lagde Barbie kake i går! Det vil si, det var kanskje bare Kate som egentlig lagde kake, men jeg deltok med motivasjon og morsomme kommentarer; taste like an onion! Litt intern den der:)

Kate er helt fantastisk til å lage kaker. Og jeg ble veldig inspirert i går! Gleder meg til å smake! Og kanskje prøve selv en gang.? I alle fall mot jul. Jeg hadde vært kjempetykk om jeg kunne lage sånne fantastiske kaker! Jeg kan lage bløtkake, og muffins, og boller. Og pizza:) I fjor lærte jeg meg å lage konfekt! Ganske flink syns nå jeg da:)Men fikk mange gode forslag i går. Skal lage masse godt til jul i år!

Tror Lilly gleder seg til å se Sander. Og omvendt. De er jo så glade i hverandre. De er som søsken. Sander kaller henne for lillesøster. Det var noe han bestemte seg for helt av seg selv for lenge lenge siden. De er så søte:) I dag skal de endelig få se hverandre igjen. Og kose seg på Hoppeloppeland. Og spise kake. Det blir en fantastisk dag!

Fra forrige gang de møttes – kos på Egons:)

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s