Hverdag
Legg igjen en kommentar

Kose oss på Hoppeloppeland i dag<3

Prinsesse Lilly har bursdag i dag! (Eller hun har hatt på ordentlig da, men vi skal feire i dag). Sander kommer tidlig fra pappan sin for å feire med oss. Vi skal nemlig være på Hoppeloppeland – ikke akkurat et sted jeg drar alene:) Siden jeg har vært så heldig å få være hos Lilly og Kate i natt, så har jeg sniktittet litt på kakene! Vi lagde Barbie kake i går! Det vil si, det var kanskje bare Kate som egentlig lagde kake, men jeg deltok med motivasjon og morsomme kommentarer; taste like an onion! Litt intern den der:)

Kate er helt fantastisk til å lage kaker. Og jeg ble veldig inspirert i går! Gleder meg til å smake! Og kanskje prøve selv en gang.? I alle fall mot jul. Jeg hadde vært kjempetykk om jeg kunne lage sånne fantastiske kaker! Jeg kan lage bløtkake, og muffins, og boller. Og pizza:) I fjor lærte jeg meg å lage konfekt! Ganske flink syns nå jeg da:)Men fikk mange gode forslag i går. Skal lage masse godt til jul i år!

Tror Lilly gleder seg til å se Sander. Og omvendt. De er jo så glade i hverandre. De er som søsken. Sander kaller henne for lillesøster. Det var noe han bestemte seg for helt av seg selv for lenge lenge siden. De er så søte:) I dag skal de endelig få se hverandre igjen. Og kose seg på Hoppeloppeland. Og spise kake. Det blir en fantastisk dag!

Fra forrige gang de møttes – kos på Egons:)

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s