Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ferie!

Hit skal vi! Åh, jeg gleder meg! Og Sander gleder seg! «Vi skal på ferie sier jeg», «med meg!» sier Sander:) AH, det blir helt fantastisk! 3 uker i Hua Hin, Thailand! Ja jeg vet det er kaos der nede nå, men håper på at det ordner seg før vi skal reise. Det er fortsatt 4 mnd til – vi reiser tre uker i mars! 3 uker! Det var så gøy at vi får det til! Vi har nemlig tenkt mye på det – har en onkel der nede som eier et palass av et hus, og vil at vi skal komme på besøk – og jeg vil gjerne være borte i alle fall i tre uker når vi skal reise så langt og da bør det jo være før han begynner på skolen. Dermed: ta-da! Ferie!

Nå blir det jobbing og studering på høyt plan frem til dess. Det er jo helt fantastiske uker i januar og februar, og så begynner «slankesesongen» etter påske igjen, så da passer det med velfortjent ferie i mars. Tar nok med meg litt bøker, og kan jo følge webseminarer der nede, så får jo studert, men det blir bare godt med varme midt på vinteren:) Det har hodet mitt godt av!

Gleder oss veldig! Fordi vi fortjener det! Jaaaaaa!!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s