Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ferie!

Hit skal vi! Åh, jeg gleder meg! Og Sander gleder seg! «Vi skal på ferie sier jeg», «med meg!» sier Sander:) AH, det blir helt fantastisk! 3 uker i Hua Hin, Thailand! Ja jeg vet det er kaos der nede nå, men håper på at det ordner seg før vi skal reise. Det er fortsatt 4 mnd til – vi reiser tre uker i mars! 3 uker! Det var så gøy at vi får det til! Vi har nemlig tenkt mye på det – har en onkel der nede som eier et palass av et hus, og vil at vi skal komme på besøk – og jeg vil gjerne være borte i alle fall i tre uker når vi skal reise så langt og da bør det jo være før han begynner på skolen. Dermed: ta-da! Ferie!

Nå blir det jobbing og studering på høyt plan frem til dess. Det er jo helt fantastiske uker i januar og februar, og så begynner «slankesesongen» etter påske igjen, så da passer det med velfortjent ferie i mars. Tar nok med meg litt bøker, og kan jo følge webseminarer der nede, så får jo studert, men det blir bare godt med varme midt på vinteren:) Det har hodet mitt godt av!

Gleder oss veldig! Fordi vi fortjener det! Jaaaaaa!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s