Hverdag
Legg igjen en kommentar

Verdens beste Lilly – og verdens største Lars Daniel…

AH, har fått lov til å legge Lilly. Hun er verdens søteste lille 3åring. Hun er datteren til min kjære Kate, og i dag er tante Irene på besøk. Lenge siden sist nå, og hun er så herlig!

«Du må ligge her sammen med meg!». Man får jo ikke lys til å gå da vettu. Vi lå tett inntil hverandre og koset hår (Lilly elsker å kose, og jeg elsker å bli kost på håret; gleder meg til jeg kan bestikke Sander til å gjøre sånne ting for meg haha), og sang nattasanger og alt var bare herlig. Man må passe på å bruke tiden når man har muligheten. Tiden går så alt for fort!

Altfor fort. Facebooken min fortalte meg akkurat hvor fort i dag… «Lille» Lars Daniel har bursdag og blir 20 år!! Syke tid! Dette vil kanskje høres litt rart ut; men Lars Daniel var i familien min før. Nei, jeg må nok forklare det litt; jeg bodde hos et par for 15 år siden. De var som mine adoptivforeldre; jeg er veldig glad i dem. De har en sønn, som jeg raskt adopterte som min «bror»; og kona hans, og deres to sønner ble en del av min store familie. Det er de fortsatt, selv om vi strengt tatt ikke har sett så særlig mye til hverandre siden jeg flyttet derifra. Har fått surret meg til å reise opp noen ganger, men det blir altfor sjeldent. Heldigvis har vi Facebook så da føles de ikke så langt unna allikevel. Jeg vet jeg har en stående invitasjon til å reise opp og besøke dem, og nå når jeg ser hvor stor den eldste er nå, så må jeg få opp farta!

Jeg kjenner meg så heldig at jeg kjenner så mange herlige folk, unger og voksne! Jeg blir rett og slett glad av å tenke på hvor fantastiske de er! Jeg setter så utrolig pris på alle og enhver!

Ha en flott dag i dag Lars Daniel! Fest med måte:) I morgen skal vi feire Lilly sin 3års dag! Det er rart å se på hvordan livet går – tenk Lars Daniel var vel bare 6år når jeg bodde der oppe. Herlige, syke tid! Jeg begynner å bli gammel….

Glad i dere alle!!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s