Hverdag
Legg igjen en kommentar

Loppis!

Loppemarked på Åskollen er visst årets happening. Jeg har aldri vært med på det før (er ikke så veldig loppemarked dame), men dette tok helt av. Ble invitert med venninna mi for å finne noen fine barnebøker, og det trenger vi, så vi dro. Vi sto i kø utenfor altså! Det var fullt på parkeringen en halv time før de åpnet! Og ALLE var der! Og da mener jeg ALLE. Det var helt fantastisk! Lo så mye! Tror nok korpset der oppe tjener penger ja!

Fikk masse fine bøker og spill, noe julepynt og sånn. Men det aller beste! Ny sofa! Eller til og med TO nye sofaer! Skinn. Rød! De er helt fantastiske! Jeg er litt nervøs på hvordan det kommer til å se ut hjemme, det var ikke helt det jeg tenkte meg, men de var jo så billige også! Jeg fikk begge to for 1500 kroner! Helt villt! Og så fikk jeg ekte trebord, svart, og hjemkjøring av alt for 500 kroner til – så alt ferdig for 2000 kroner! Gleder meg til å få det på plass, da blir det faktisk mulig å bruke rommene oppe! Hurra! MÅ pusses opp litt da…

I dag skal vi opp og se etter en tørketrommel. Hadde helt glemt at vi trengte det! Men veldig fint om vi får det i dag, så kan de kjøre den hjem samtidig. Også kanskje vi finner noen flere fine bøker? Sander er jo så glad i det! Må holde meg unna julepynten da, ellers kjøper jeg alt – var kjempemye fint der!

Viser dere bilder av den nye sofaen senere! Snakkes!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s