Hverdag
Legg igjen en kommentar

Det er fantastisk!

Som sagt før elsker jeg drømmer. Jeg drømmer for det meste bare koselige ting, og drømmene gir meg oftest en deilig følelse jeg tar med meg inn i dagen. Elsker å våkne på denne måten med denne følelsen i hele meg! Nå sitter jeg her med kaffen min og strekker meg i morgenen. En deilig dag jeg har foran meg! Jeg skal jobbe med Helhetsvelvære; masse spennende ting som skjer der om dagen! Og så må jeg rydde hus for vi får nemlig besøk av verdens beste Therese og David i dag!

Therese eier huset vi har vært noen ganger nede i Portugal i. Det er helt fantastisk der! Hun er nå gravid med tvillinger og kommer hit med sønnen sin, David som er ett år yngre enn Sander. De to ble så gode venner i Portugal første gang vi var der, og Sander snakker ofte om han, selv om vi ikke får til å møtes så ofte. Det er dumt det der, at man ikke får til å møtes så ofte. Hver og en blir liksom opptatt på hver sin kant, og så finner man ikke tid. Sånn er det jo. Jeg har flere av mine veldig gode venninner som ikke en gang har vært i det nye huset enda. Som ikke har vært i det forrige huset heller for den saks skyld – kom akkurat på at det har David da! Flere ganger faktisk! Godt å tenke på at vi har gode minner, selv om vi ikke ser hverandre så mye i hverdagen!

Nå skal jeg se om jeg får fått han minste av oss i barnehagen. Han er litt treg i dag, så det er nok ingen sjangs for at han rekker første samling kl 0900 hehe. Men ha-med samlingen kl 10 skal vi nok rekke! Ha en flott dag alle sammen! Blogges plutselig igjen!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s