Hverdag
Legg igjen en kommentar

Høst og Sander<3

Nå har vi kommet inn fra en fantastisk tur ut i hagen. Elsker å ha så stor hage! Men den trenger litt stell, og nå har den fått raket seg litt. Jeg og Sander har tatt bort det meste av løvet foran huset og i skråningen ned til store hagen, men det er litt igjen. Vi måtte jo ta oss en pause, og den ble ut dagen:)

Sander er så herlig! Vi har det helt fantastisk! Bare oss to, koset oss masser! Vi ville ned og gi endene og svanene litt mat, og det ble en spennende opplevelse! Det kom en hel masse av dem, og de var helt ville – kjempesultne stakkars. Litt skummelt med den store, hissige svane pappan som var på vei opp på land mens den freste, som gjorde at både Sander og jeg flyktet opp skråningen – men ellers var det jo koselig da:)

Nå skal vi gjøre oss klare for å dra på middagsbesøk. Gleder meg til å kose oss med hele familien hos onkel. Kona hans er fra Thailand, og hun skal diske opp med masse Thai mat. Digg! Hurra!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s