Hverdag, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Vakker, vakreste!

Kjenner meg så glad og fornøyd i dag! Sendte guttungen avgårde med et stort smil og glade toner. Han har en tendens om å ikke ville gå i barnehagen om dagen, han vil bare være hjemme og ha «fri» sier han. Men i dag kom han seg nå avgårde og så veldig happy ut!

I dag skal jeg bare kose jobbe også. Først en tur ut, og så står det masse bra på plakaten. Gleder meg til å komme igang med de nye prosjektene til Senter for Helhetsvelvære. Det er alltid så gøy, og nå etter at jeg har vært sammen med masse gründere en hel uke, kjenner jeg at jeg har gnisten inne i meg til å fortsette å skape bra ting der:)

Så jeg kjenner at dette blir en bra dag. Rett og slett en bra dag! Ingenting skal få komme i veien:) Sender ut smil til hele verden, og håper en av de treffer akkurat deg, akkurat nå! Ha en fantastisk dag alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s