Hverdag, Kenya, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mer Mindfulness!

Etter å ha «tatt meg fri i går» er jeg tilbake på kurset i dag. Fredagen var litt komplisert syns jeg, mye bra, men mye litt vanskelig stoff å få tak i, så det blir spennende å se hvor mye jeg har gått glipp av ved å miste en dag. Man bør jo absolut være på alle dagene! Jeg får ta igjen denne kurshelgen over jul, de kjøres jo igjen da, og alle som går på kurset er velkomne til å fullføre det de ikke får gått nå i høst til våren.

Dagen i går ble en kjempesuksess foresten! Spennende – skapte diskusjon med innlegget mitt til og med (hadde jeg regnet med det?) Morsomt i alle fal! Skal skrive litt mer om det senere i dag, eller i morra, har veldig lyst til å vie litt mer tid til det her enn det jeg kan gjøre nå på morgenen.

I dag skal jeg hente gullet mitt hjem igjen! Gleder meg til å se han! Han er alltid så nydelig – kommer løpende og kaster seg rundt halsen min. Lengter tilbake, selv om jeg vet han har det bra når han er hos pappan sin da. Det slo meg her om dagen, at pappan hans vet absolut ingenting om hvordan det er å ha han i hverdagen. Levere i barnehagen, spise middag, dra på aktiviteter, dra på besøk til kompiser, eller få besøk av kompiser. Han kjenner ikke engang kompisene som guttungen har levd med hele livet. Det føles litt rart. Ikke hans feil altså, men det må føles litt rart for han tenker jeg, for det er jo så mye han ikke får med seg. Men han er kjempeflink når han har han, og han bor jo langt unna, så det er helt naturlig å ha det sånn som nå, det var bare litt rart å tenke på:)

Nå får jeg gjøre meg klar til å møte alle de andre koselige folkene fra kurset. Alltid like hyggelig! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s