Hverdag, Kenya
Legg igjen en kommentar

Klimakonferanse i Tønsberg

Jeg er veldig heldig som får jobbe sammen med Kirkens Nødhjelp. De gjør så mye bra i verden, ikke bare på nødhjelp, men med langsiktige prosjekter hvor de bygger opp personer og områder til å bli mer selvhjulpne, slik at det kanskje kan ungåes å sende nødhjelp til disse stedene! Og jeg har tro på mange av prosjektene – blant annet de vi så når vi var i Kenya.

I dag skal jeg fortelle litt om turen min og mine tanker rundt klimaforandringer på klimakonferansen på biblioteket i Tønsberg. Jeg er som alltid før jeg skal snakke foran en forsamling, litt små nervøs, men jeg er helt sikker på at det går bra. Det er litt ekstra i dag, for det er i programmet satt av hele 20 minutter til meg, men jeg klarer nok ikke å dekke mer enn 10 min. Jeg kunne sikkert fortalt masse mer om de forskjellige stedene vi var, men jeg har valgt å holde meg til to opplevelser, en som forteller mye om klimaforandringer og hva Kirkens Nødhjelp har gjort for å hjelpe til, og en om hva som er blitt gjort for å hjelpe til med tilpasning til klimaendringer som skjer. Jeg skal jo selvfølgelig da snakke om Jatropha planten! Det er jo så spennende at det går an å lage miljøvennlig og fornybar olje!

Så det ble en tidlig morgen på meg. Vi begynner ti, og jeg må jo selvfølgelig være der litt før. Jeg gleder meg masse, selv om jeg fikk høre at biskopen ble syk, og det er jo litt dumt, for hun skulle jo styre ordet… Men det er masse andre spennende folk som kommer i panelet, og i alle fall 30 påmeldte til salen, så jeg tror nok vi får en fin diskusjon allikevel! Jeg tenker jeg kanskje spør om det er noen som har noen spørsmål til meg eller turen etter at jeg er ferdig med å si det jeg skal, så kanskje jeg bruker litt mer tid!

Jeg må nok lese litt mer igjennom det jeg skal si på vei dit. Har laget en liten film med noen bilder som skal vises også, litt som har med de t jeg skal snakke om, tenker at det liver litt opp. Mamma skal være med å høre på, og hun har ikke villa lese talen min, hun vil høre den når jeg kommer dit sier hun, så alt blir spennende i dag! Jeg gleder meg – og skal be mamma ta noen bilder så jeg kan vise dere!

Ønsk meg lykke til!

 

 

This entry was posted in: Hverdag, Kenya

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s