Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Selvutvikling, Senter for Helhetsvelvære, Studiene
Legg igjen en kommentar

Mindfulness Living!

I dag skal jeg studere litt igjen. Skal delta på samling hos psykolog Sigurd Stubsjøen sitt kurs om Mindfulness Living. Lev bevisst har han kalt det. Jeg gleder meg til å se hans vinkling på det. Jeg har jo en veldig flink Mindfulness instruktør som er opplært hos en av Norges mest kjente Minfulness kjennere; Ivar Vehler, som igjen har sin utdanning hos Mindfulness sin «onkel» Jon Kabat-zinn. Derfor har jeg mye å sammenlikne med, så jeg er veldig spent.

Her kan du se Jon fortelle litt om hva Mindfulness er:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s