Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Verdensdag for Psykisk Helse

Som dere vet er psykisk helse noe som opptar meg veldig. Jeg har lyst til å bruke bloggen til å spre ord om hvor viktig det er å sette søkelys på hvor viktig det er for alle de som trenger det å få hjelp! Jeg kjenner personlig flere som har havnet i en av to grupper: de som ikke får hjelp – og som det dessverre går dårlig med – og de som har vært så heldige å få god hjelp (ikke all hjelp er god hjelp heller skal vi være klar over); og som det går veldig godt med. Det er så ekstreme forskjeller her i landet, og ikke minst i verden!

I dag er verdensdagen for psykisk helse, og det er viktig at vi er med på markeringen. Rådet for Psykisk Helse – organisasjon i Norge – holder i dag konsert på Oslo City kl 15-17. Jeg håper så mange som mulig har muligheten til å gå innom en tur, for å vise sin interesse og støtte! Du får helt sikkert mer informasjon om Rådet for Psykisk Helse – og vil du følge dem på facebook finner du gruppen her.

Jeg vil gjerne ha flere historier å dele her, om det er noen som ønsker å fortelle om seg selv, eller noen de kjenner. Både suksesshistorier, og andre historier får plass! Ta kontakt med meg på irene.aasland@helhetsvelvare.no

Ha en flott dag på konsert!

This entry was posted in: Psykisk Helse

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s