Psykisk Helse
Legg igjen en kommentar

Verdensdag for Psykisk Helse

Som dere vet er psykisk helse noe som opptar meg veldig. Jeg har lyst til å bruke bloggen til å spre ord om hvor viktig det er å sette søkelys på hvor viktig det er for alle de som trenger det å få hjelp! Jeg kjenner personlig flere som har havnet i en av to grupper: de som ikke får hjelp – og som det dessverre går dårlig med – og de som har vært så heldige å få god hjelp (ikke all hjelp er god hjelp heller skal vi være klar over); og som det går veldig godt med. Det er så ekstreme forskjeller her i landet, og ikke minst i verden!

I dag er verdensdagen for psykisk helse, og det er viktig at vi er med på markeringen. Rådet for Psykisk Helse – organisasjon i Norge – holder i dag konsert på Oslo City kl 15-17. Jeg håper så mange som mulig har muligheten til å gå innom en tur, for å vise sin interesse og støtte! Du får helt sikkert mer informasjon om Rådet for Psykisk Helse – og vil du følge dem på facebook finner du gruppen her.

Jeg vil gjerne ha flere historier å dele her, om det er noen som ønsker å fortelle om seg selv, eller noen de kjenner. Både suksesshistorier, og andre historier får plass! Ta kontakt med meg på irene.aasland@helhetsvelvare.no

Ha en flott dag på konsert!

This entry was posted in: Psykisk Helse

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s