Hverdag, Senter for Helhetsvelvære, Uncategorized
Legg igjen en kommentar

Soloppgang og ny uke!

Våknet til verdens nydeligste soloppgang! Elsker dette huset altså! Det gir meg ro i sjelen, på mange måter!

I dag begynner enda en viktig uke. Jeg skal ta mange spennende telefoner, blant annet telefon til en politiker som ønsker at de ansatte i fylket hennes skal være røykfrie. Det blir veldig spennende! Tenk om vi kunne vært med i den handlingsplanen da! Det hadde vært noe!

Jeg skal også ta noen flere oppfølgingssamtaler, blant annet til et treningssenter som har lurt på å sette opp faste dager med oss som coacher der som en del av et tilbud til det offentlige. Jeg kommer over veldig spennende ting skjønner dere!

I løpet av uka håper jeg også på at jeg blir ferdig med manus til Slank og Selvsikker, slik at vi kan få klar heftet som skal utgis i forbindelse med kurset. Vi har allerede tatt bildene som skal være inni der, de må bare redigeres, og bildene forklares. Jeg tror det blir en viktig del av kurset, og et flott tilbud til kursdeltakerne!

Jeg må også redigere litt på nettsiden og blogge litt! Jeg blogger nemlig også for Senter for Helhetsvelvære på siden www.blogg.helhetsvelvare.no – sjekk den ut; og om du vil skrive gjesteinnlegg om ett eller annet spennende: bare si ifra til meg på irene.aasland@helhetsvelvare.no

Så en deilig ny dag, som helt klart startet på den aller beste måten: god tid, uthvilt, med kaffe – og med denne utenfor vinduet:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s