Hverdag, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

Morsom trening!

Jeg elsker å trene på søndager! Fantastisk! Jeg klar for å gjøre det til en tradisjon. Forrige helg var vi jo ute og løp i regnet, i dag dro vi på Moov. Elsker det stedet! Helt klart det beste treningssentret jeg har vært på! De har masse bra timer, velvære avdeling og ikke minst rene, pene, nye lokaler. Fresht!

I dag leverte vi ungene på Minimoover! Sander var helt i himmelen! Løpe rundt inne i salen der jeg vanligvis trener, og ikke minst få teste både det ene og det andre, det var skikkelig stas! Sander var klar for å trene, men mente selv at det ikke var trening når de var ferdige – de bare lekte jo! Søte de er:)

Vi fikk løpt og tatt styrke oppe i andre etasjen imens. Deilig å være på mølla igjen! Jeg kjenner at formen bare blir bedre og bedre: allerede! Jeg tok opp igjen programmet fra før sommeren, og hadde mine tvil på om jeg kom til å klare å løpe som det sto der, men jaggu gikk det bra gitt! Deilig mestringsfølelse! 2,6 km ble det, en liten god økt og så tung styrke. Good!!

Vel hjemme har vi kost oss med kake, men det er jo søndag, så det er lov:) I morra er jeg tilbake med gode hverdagsvaner:) Kanskje det blir en tur på Moov i morgen også? Har i alle fall en plan om å trene 3 ganger i uka minst. Det klarer jeg!

Gått ned et halvt kilo denne uken. Sakte men sikkert går det fremover… Sakte men sikkert:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s