Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Godt samarbeid!

Da er en del ting falt på plass! Og deilig er det. Nå kan jeg fortelle dere at vi i Senter for Helhetsvelvære skal samarbeide med psykolog Sigurd Stubsjøen på våre kurs «Endelig Røykfri med hypnose». Kursene er utarbeidet i samarbeid med han, og det er han som holder hypnosen. Vi er veldig glade for at alt er i orden nå, og at vi kan dele denne nyheten med dere!

Vi kommer også til å anbefale hans bøker og kurs hos oss. Vi har dem allerede i nettshoppen – du kan se her: www.helhetsvelvare.no/prestashop

Fra nyttår av kommer jeg også til å holde livekursene hans i utdanningen i ENLPP. Det gleder jeg meg også til! Ikke minst blir det utfordrende for meg!

Vi skal bruke noen penger på å rense filene for smatting og pusting, og kopiere filene slik at CDene ser mer proffesjonelle ut, og det har vi samarbeidspartner på i Lommedalen! Dette blir kjempebra! Gleder meg til dette prosjektet!

Det er viktig med gode samarbeidspartnere! I firmaet vårt tenker vi alltid vinn-vinn-vinn! Vinn for oss, vinn for andre, og ikke minst vinn for samfunnet og miljøet! Velkommen til Senter for Helhetsvelvære på nettsiden vår www.helhetsvelvare.no

Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s