Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

God morgen!

Jeg er veldig spent i dag! En helt avgjørende ting skal skje i dag tror jeg. Jeg kjenner det på meg. Og det skal bli deilig å få ut av verden. Håper på det beste!

Sander er helt frisk igjen og dro akkurat i barnehagen. Elsker den barnehagen, både han og jeg. De er så flinke der, og Sander trives så godt. Det er bare ca 5 mnd i hele hans liv han ikke har gått der (etter at han startet ved 9 mnd forresten!). Han har de beste kompisene sine der, og de koser seg masse. De er så søte, de løper mot hverandre når de ser hverandre og kaster seg om halsen til hverandre. Og så må de ha klem når de går hjem:) Bare gutter altså! Jentelus er ikke noe har jeg skjønt:)

I dag har jeg en del jeg skal gjøre for Senter for Helhetsvelvære. Det er noen tråder som må nøstes i, blant annet noen tips jeg har fått i forbindelse med noen kurs vi skal holde. Jeg har ikke helt funnet formen på å selge det ene kurset enda, mye annet har stått på tapeten, men får ta igjen det litt i dag. Om det er noen som vil vite noe mer om Mindfulness meditasjon er det bare å ta kontakt eller se på nettsiden vår www.helhetsvelvare.no ! Veldig spennende tema!

Solen skinner og det er bare en fantastisk høst dag! Gleder meg til en herlig dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s