Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ny dag -nye muligheter!

Sander har vært litt våken i natt, er jo ikke helt bra, så her sitter jeg igjen – ganske trøtt i trynet:) Men i dag skal vi bare være hjemme og slappe godt av og kose oss; han trenger å bli helt frisk. Han er mye bedre i dag da, blir spennende å se i kveld. Man blir jo ofte dårligere mot kvelden. Ingen feber foreløpig i alle fall!

Det er nydelig vær ute, og det er deilig å kikke ut på småbølger i vannet. Jeg er så glad for at vi kjøpte dette huset! Her er det deilig å være! I dag kommer endelig Canal Digital mannen som skal sette opp slik at vi får tv i flere rom, og da kan vi endelig sitte i stua og se på tv. Skal bli veldig deilig! Sander gleder seg mest til å se på tv i senga mi! Søt han er.

Jeg har litt småting jeg skal gjøre i dag, skrive litt på pcen, og så skulle jeg vel egentlig tatt noen jobb-telefoner, men det kan være litt dumt å ta når jeg har Sander hjemme, så tror jeg venter med de til i morgen – jeg har nok å gjøre allikevel:) Forteller mer senere – nå skal jeg ta meg en deilig kopp kaffe! (Er litt avhengig altså!) Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s