Hverdag
Legg igjen en kommentar

Ny dag -nye muligheter!

Sander har vært litt våken i natt, er jo ikke helt bra, så her sitter jeg igjen – ganske trøtt i trynet:) Men i dag skal vi bare være hjemme og slappe godt av og kose oss; han trenger å bli helt frisk. Han er mye bedre i dag da, blir spennende å se i kveld. Man blir jo ofte dårligere mot kvelden. Ingen feber foreløpig i alle fall!

Det er nydelig vær ute, og det er deilig å kikke ut på småbølger i vannet. Jeg er så glad for at vi kjøpte dette huset! Her er det deilig å være! I dag kommer endelig Canal Digital mannen som skal sette opp slik at vi får tv i flere rom, og da kan vi endelig sitte i stua og se på tv. Skal bli veldig deilig! Sander gleder seg mest til å se på tv i senga mi! Søt han er.

Jeg har litt småting jeg skal gjøre i dag, skrive litt på pcen, og så skulle jeg vel egentlig tatt noen jobb-telefoner, men det kan være litt dumt å ta når jeg har Sander hjemme, så tror jeg venter med de til i morgen – jeg har nok å gjøre allikevel:) Forteller mer senere – nå skal jeg ta meg en deilig kopp kaffe! (Er litt avhengig altså!) Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s