Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Viktig dag i dag og – og jeg sliter!

Uff er så trøtt i dag at jeg nesten ikke ser annet enn innsiden av øynene mine. Blunker og blunker for å holde de oppe…. Det ble veldig spennende på møtet i går, men jeg er ikke sikker på hva jeg skal gjøre… Tenker og tenker og tenker og tenker… fikk nesten ikke sove i går, så spennende er det!

I dag har jeg vært på enda flere møter. Og telefonen ringer i ett sett:) I går avtalte jeg to nye røykeavvenningskurs for Senter for Helhetsvelvære, så her går det fremmover! Det er veldig gøy når det bare kommer bestillinger på at kunder har funnet noen som vil være med på kurs. Da vet du at du har fått ut hva du driver med! Vi har jo fått spennende samarbeidspartnere også, så det går absolut fremover!

Jeg har hatt herlige Natasja her i dag også! Hun er så full av liv, og syke tid hun ser bra ut! Det er nok en livsstil det å være Personlig Trener og kostholdsekspert! Jeg er så glad vi har fått med henne på laget. Hun skal ta seg av det som har med trening, og en del av det som har med kosthold å gjøre. Vi tok bilder i dag av øvelsene som skal være med i kurset Slank og Selvsikker, så nå gjenstår det bare redigeringsjobben. Heldigvis har jeg ei venninne som GLEDER seg til å gjøre den jobben – så da skal hun få lov til det! Tusen takk!

Nå sitter jeg helt stille i kroken av sofaen med pelsteppet over meg. Det er litt deilig å ta det stille på kvelden også, jeg elsker det, men hovedgrunnen til at det er så stille her nå er at lille Sandermann sover… Han har feber og er helt slått ut, så han bare sovna i fanget mitt i sta. Jeg sovnet litt der med han jeg, men nå tenkte jeg jeg skulle få gjort litt og slappet av litt selv også før jeg tar med meg han opp i sengen og så sovner vi vel begge to tenker jeg. Jeg har godt av å sove litt ekstra jeg også.

Håper jeg får sove i kveld da – det kverner jo fortsatt veldig mange tanker der oppe! Blogges!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s