Hverdag, Senter for Helhetsvelvære
Legg igjen en kommentar

Viktig møte i dag:)

Faktisk to! Først et jeg har gledet meg til lenge! Og så ett som kom helt brått på i går kveld. Snakk om en investering, som kan bli ganske spennede:) Det kan hende at tiden ikke er inne for å gjøre noe sånt nå, men jeg må i alle fall sjekke det ut! Det er verdt en lunch det ikke sant? Ikke minst når den er sponsa! Lenge siden jeg har tatt meg tid til det, så bare i det hele tatt å sitte på restaurant og snakke buisness gleder jeg meg til!

Det andre møtet er noe jeg trenger. Og som jeg har gledet meg til i to uker nå. Blir deilig å komme meg dit rett og slett; kjenner jeg trenger det!

Morro når noe skjer! Forteller dere mer når jeg kommer hjem igjen! Ha en flott dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s