Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hva skjer med WordPress a??

Nå har det vært sånn i mange dager, tror nesten en uke, at jeg ikke kommer inn på bloggen min på min vanlige måte. Forsiden til wordpress er det en feil på og jeg skjønner ikke hvorfor?? Noen andre som opplever det samme? Kanskje jeg skal slå av og på pcen min og se om det er min pc det er noe rart med? Jeg må i alle fall gå inn på forsiden til bloggen min for å gå bakveien inn i kontrollpanelet slik at jeg kan skrive innlegg. Meget merkelig…. Sjekker nå!

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s