Hverdag
Legg igjen en kommentar

Hva skjer med WordPress a??

Nå har det vært sånn i mange dager, tror nesten en uke, at jeg ikke kommer inn på bloggen min på min vanlige måte. Forsiden til wordpress er det en feil på og jeg skjønner ikke hvorfor?? Noen andre som opplever det samme? Kanskje jeg skal slå av og på pcen min og se om det er min pc det er noe rart med? Jeg må i alle fall gå inn på forsiden til bloggen min for å gå bakveien inn i kontrollpanelet slik at jeg kan skrive innlegg. Meget merkelig…. Sjekker nå!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s