Hverdag, Selvutvikling, Slank, Sunn og Selvsikker, Trening
Legg igjen en kommentar

1,5 timers joggetur

I regnet! Herlig!

Fikk telefon fra Cecilie om å dra på Moov og trene, men vi fant fort ut at de stengte om under en time, så da pustet jeg lettet ut. For å erte henne litt slang jeg ut at «ja, du får løpe deg en tur i regnet da!», «Ja, bli med da» var svaret. Altså, jeg hadde ikke tenkt at det skulle ende med at jeg var den som dro med henne ut på joggetur (eller var det omvendt?), men ut i regnet bar det i alle fall!

Det regnet ikke så mye når vi ble enige om å komme oss ut, bare litt sånn smått, så jeg tenkte at dette var bare deilig! Når jeg kom meg ut ferdig skiftet, var det visst blitt litt mer regn gitt. Og mer kom det også. Var ganske våt før jeg i det hele tatt kom meg oppover bakkene til Cecilie. Du må ikke glemme det vennen min, at det er faktisk et lite stykke nesten rett opp før jeg i det hele tatt kommer opp til deg!

Ut å løpe. Og deilig er det. Har tenkt på det ofte jeg, at det sikkert er godt for hodet å løpe litt ute på kvelden i regnet. Men liksom aldri tatt avgjørelsen og kommet meg ut. Jeg vet jeg trenger litt luft om dagen, og ikke minst litt dagslys, så jeg prøver jo å komme meg ut. Søndagen hadde dog blitt et dypt spor i sofakroken foran DVD spilleren, så jeg hadde bare gode tanker om å endelig faktisk komme meg ut. Jeg hadde en fantastisk samtale med meg selv oppover bakkene. «Dette er bra! Dette har du godt av! Dette er deilig for kropp og sjel!». Som den coachen jeg er trodde jeg på meg selv også. Det VAR faktisk deilig.

En time senere var det ikke så deilig lenger. Jeg hadde tatt på meg fleece genser fordi jeg tenkte det var lurt for å ikke bli kald, og det var det, men den ble jo våt. Veldig våt. Neste gang blir det fleece OG en litt vanntett jakke. Har en som puster, så det går bra! Jeg så ut som en våt katt når jeg kom inn igjen til slutt, måtte løpe det siste stykket i full fart fordi jeg var så sliten og våt, og ikke minst litt kald, og jeg måtte le av meg selv når jeg så i speilet i gangen.

Men godt var det. Både for kropp og sjel. Nå kan jeg være fornøyd med at det ble et kakestykke også etter middag i dag (selv om jeg fikk i meg kake i går også i laget til mamma), fordi jeg fortjener det! Jeg har kommet meg på trening 3 ganger denne uka, og nå er jeg i gang igjen, også med maten, så dette blir bra. I morgen begynner jeg på kurset til mamma: Slank og Selvsikker, og det gleder jeg meg veldig til. Kurset har helt spesiell oppbygning, og jeg skal få lære meg alle triksene jeg trenger for å gå ned i vekt, og ikke minst BLI der! Gleder meg!!

Trening må til gutter og jenter! Og når man kommer seg ut av sofaen er det virkelig verdt det! På en søndag kveld. I regnet. Hurra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s