Hverdag, Selvutvikling
Legg igjen en kommentar

Me, myself and I

Har vært alene i det store huset i natt. Helt alene – utenom pusen da! Tror hun syns det var litt stort og ensomt også, for hun kom oppi senga mi, og det pleier hun aldri gjøre:) Merkelig å eie et så stort hus. Deilig altså, men merkelig!

I går satt jeg og så på Finn.no og det er lenge siden. Før satt jeg hver dag og tenkte og planla og drømte, men nå har jeg jo ikke det behovet lenger. Det var litt gøy å se at ting jeg så på før enten ikke hadde blitt solgt fordi prisen var for høy, eller hadde blitt solgt fordi prisen var akkurat passe. Fant forresten en leilighet som var bare litt mindre enn den vi hadde i Øvre Eikervei (ca 47 kvadrat var denne her) med to soverom til 1 mill. Hadde passet meg perfekt for et år siden. Jeg sa jo det tusen ganger at hadde vår leilighet ligget på Åskollen hadde vi aldri flyttet. Det hadde jo litt med utsikten og gjøre og det da:)

Det er så deilig å føle at jeg ikke trenger å tenke på det lenger! Jeg føler meg så hjemme her, og det er en drøm som har kommet i oppfyllelse. Det viser bare at om man har et klart mål og jobber hardt for å komme dit, så er det mulig å oppnå det! Tør å drømme stort! Tør å drømme i det hele tatt:) Og tro på det du har lyst på! Det er vel det som er det vanskeligste. Jeg har en venninne som utbrøt her en dag at «Du er den eneste jeg kjenner som setter deg sånne helt sinnsyke mål, som å kjøpe hus til 5 mill, og GJENNOMFØRER dem!» Hun var ikke i tvil om at jeg kom til å gjennomføre alt jeg satte meg fore. Og det tror jeg på også – selv om det er litt vanskelig å holde fokus noen ganger!

Jeg er i alle fall et levende eksempel på at det rett og slett ER mulig å gjøre mye med lite. Det er mulig å gjennomføre å komme seg til et mål, bare man er klar på hva man vil, og jobber målbevisst! Helt klart!

Det er så deilig og stille her i det store huset, og jeg gleder meg til stuen/kjøkkenet mitt blir ferdig etterhvert, så jeg kan sitte oppe på verandaen min og se utover vannet. Det er faktisk enda bedre utsikt i andre etg enn det er nede – der er det bare vann på alle kanter:) Det er noen tusen frem til den drømmen går i oppfyllelse – men bare vent og se!

Nå er det full fart ut i verden igjen! Har en vakker dag forran meg! Gleder meg til å dele den med familien min! (Og gleder meg til å hente Sander på mandag – lillegull er hos pappan sin!). Blogges!

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s