Hverdag, Selvutvikling, Studiene, Trening
Legg igjen en kommentar

Jobber med meg selv!

Og det kan jo innebære så mangt:) Jeg jobber med målene mine: som inneholder både personlige mål, men også mål for studiene: Jeg skal jo bli ferdig til jul, og det er mye som skal gjøres. Ikke minst må jeg komme inn i lesinga om jeg skal gå videre sånn jeg ønsker meg. Jeg tror jeg skal kunne tilrettelegge sånn at jeg får det til! Leser for harde livet nå, og det er veldig mange spennende ting å få med seg!

Så jobber jeg med arbeidet for mamma. Nå er nettsidene klare – skulle ønske dere ville gå inn å se; jeg er så stolt over at jeg har fått til så fine sider helt av meg selv: www.helhetsvelvare.no – og ikke minst nettbutikken: www.helhetsvelvare.no/prestashop !! Flink altså!! Mamma er så happy. Hun har jo ikke så mye tid til dette, og siden det jo ligger under mitt felt å drive et firma har jeg lovet henne å hjelpe til. Det er jo noe av det jeg har lyst til å gjøre når jeg er ferdig utannet!

Og så jobber jeg med meg selv. Hodet henger ikke alltid med når det går mot mørkere tider. Det trenger mer vitaminer og mineraler, utetid minst en halv time om dagen for å få litt sollys, og trening. Trening hjelper veldig. Veldig faktisk! Prøver å få til i alle fall 2-3 økter i uka. Selvfølgeling henger det sammen med at jeg også vil gå ned litt i vekt, men nå er det først og fremst for å være klar og glad i hodet! Trening setter i gang gode endorfiner og dopaminprosesser, slik at jeg blir glad og det føles godt! Ikke sant? Det er ikke alltid like enkelt å komme seg til treningen, men det føles alltid bra etterpå!

Flere som har det litt sånn på høsten? Jeg tror det er veldig vanlig, og jeg håper jeg kan inspirere noen til å komme seg ut av sofaen:) Det hjelper ikke å sitte der, selv om jeg i alle fall har veldig lyst! Deilig å kose seg med film og gotteri, men ikke veldig sunt haha!

Jeg er veldig spent på hva neste uke bringer meg – det er nemlig veldig spennende tider om dagen: derfor kan jeg ikke falle bakpå nå! Gleder meg masse over hverdagen, det går bare litt senere, blant annet om morgenen: Det kan min kjære Kate fortelle dere alt om!

Nå skal jeg sette fart på rumpa, og jobbe med både studiene, litt med Helhetsvelære, og ikke minst med meg selv! Blogges!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s