Hverdag
Legg igjen en kommentar

Arne&Carlos: ny strikkebok!

Å, dere er så flinke altså! Tiden flyr, og vi får ikke tid til å møtes nå heller tenker jeg haha! Ny bok og greier! Og en morsom, søt en: strikkedukker! Helt nydelige var de!

Mamma ringte nemlig og fortalte meg at Carlos og Arne var på God morgen Norge. Verdens fineste gutter! Som har verdens fineste hus! Jernbanestasjonen i Etnedal. Carlos sier jeg ikke ville kjenne meg igjen, men jeg er ikke helt sikker på det:) Nå har det kommet ny bok. Den ble vel lansert i August, så jeg er vel sen som vanlig. Sorry at jeg ikke har vært der. Angrer veldig på det. Det har skjedd så mye rart i livet mitt i løpet av disse ti årene. Det er ikke at jeg ikke har villet, jeg har tenkt mye på dere jeg! Og alltid ønsket dere alt godt. Men detaljer kan vi ta en annen gang. Jeg er bare glad på deres vegne!

De har nå laget strikkedukker! Er ikke det stilig eller! Det er nok litt mer avansert enn julekulene, men de som er glade i å strikke klarer det helt fint! De ser så kule ut med klær og små detaljer. Som de Arne og Carlos viste på TV; med speedo og veske med innhold:) Det er så stilig!

Nå syns jeg alle mine lesere bør gå inn på Facebooksidene deres og «like» den – og holde dere oppdatert på turneen, og hvor dere kan møte dem. Du kan følge strikkedukken Siv på turne med dem, og hva hun foretar seg! Skikkelig stilig! Jeg er sikker på at denne boken også kommer til å selge i bøtter og spann! Håper vi kan møtes underveis – evt når dere er tilbake på Tonsåsen i Valdres!

Ønsker dere lykke til, og alt godt på tur rundt i Norge – og ikke minst lykke til med prosjektene på engelsk!

Dette bildet har stått fremme i ramme i alle disse årene. Fra Valdres Folkemuseum hvor vi begge jobbet:)

Det er noe fasinerende med en voksen mann som syr klær til barbiedokker:) Herlig!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s