Hverdag
Legg igjen en kommentar

Jeg må finne ut hva jeg vil

…med bloggen. I utgangspunktet skulle jeg bruke denne bloggen i forhold til jobb og studier, og det er jo derfor jeg har begynt å blogge litt på engelsk, særlig når jeg har fått en del tilhengere på Twitter som jeg gjerne vil nå. Men jeg får helt klart foreløpig flest treff når jeg snakker om oss og livet vårt. Det kan jo hende at det forandrer seg etterhvert hvis jeg klarer å bygge opp et navn, men foreløpig er jo dette en blogg for meg og mine, og det er de nærmeste som leser tenker jeg:)

Og koselig er det altså. Jeg har jo hatt en blogg før, og en hjemmeside for Sander, og de har jo hatt lesere de også. Jeg tenker litt mer på hva jeg skal gjøre nå. Er litt splittet om jeg har lyst til å lage enda en ny blogg, for meg profesjonellt, eller om jeg skal kanskje dele det sånn at når jeg skriver om ting som inpirerer meg og studiene og sånn, skriver jeg på engelsk? SÅ er spørsmålet om det er noe vits i å markedsføre seg over hele kloden – ettersom firmaet mitt og nettbutikken min er i Norge. Hm, jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre jeg…Kan jo selge meg inn som foredragsholder på engelsk selvfølgelig…

Ja ja, jeg kommer i alle fall til å fortsette å skrive her om meg privat da… Om våre liv her i Drammen, og om hvor koselig vi har det her hjemme. Som for eksempel nå når vi sitter på frokostbordet og Sander spiser frokosten sin litt sent. Han er jo så søt. Sto opp litt sent fordi det ble litt sent i går. Han måtte være med på FAU møte, for jeg hadde ingen barnevakt. Sånn er det når man er alenemor:) Men jeg klager ikke – vi har det helt fantastisk vi to!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s