Hverdag
Legg igjen en kommentar

Sander er verdens beste gutt:)

Det kan ikke sies for mange ganger! Jeg har verdens beste gutt:) Han dro meg opp av senga for å lage ferdig «Nemofisken» (den skumle) i lego «Aplantis» som han sier (Atlantis). Han fikk den i gave i går når han hadde vært så flink hos fotografen. Takk Cecilie!  Det over er et av resultatene.

I dag tar vi det helt chill på morgenen. Vi skal avgårde altså, men jeg har ikke noe før kl 10, så kan levere Sander i barnehagen kl 0930, så vi har fortsatt god tid. Elsker å ha det på morgenen! Det skal jeg alltid ha har jeg bestemt meg for:) Så får vi se hvordan det skal funke når jeg skal tilbake i jobb da haha!

Etter fotografen i går koste vi oss sånn hjemme! Når jeg og Sander skal kose oss lager vi god mat, av og til baker vi, og så ser vi en film sammen. Jeg tenker det er noe annet å sitte sammen og se en god barnefilm enn å bare sette guttungen foran Disney eller enda «VERRE» Cartoon Network. Når det er sagt har det sneket seg inn litt reklame mot barn i TV2 også. Sett den med elgene som vil spille freespee med han lille guttungen? Ja, nå har Sander byttet yogurt merke. Litt påvirkbar eller? 🙂

Jeg skal se om jeg rekker og kose meg litt med å lage noen plakater til Helhetsvelvære. Begynner å ta form dette! På www.istockphoto.com får dere tak i masse kule bilder som kan brukes fritt når man har kjøpt dem, og det er faktisk ikke så dyrt heller:) Blir skikkelig stilig!

Nei, nå gleder jeg meg til dagen! Ser ut til at det blir sol også! Ha en super dag dere!

 

This entry was posted in: Hverdag

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s