Hverdag, Norsk Institutt for Menneskelig Utvikling, Røyking
Legg igjen en kommentar

Trøtt i trynet

Uff, ikke bra for kroppen min å legge seg så sent kjenner jeg. Ikke bra i det hele tatt. Jeg ble liggende og snakke med Kristine, eldste søsteren min i går. Vi har mye vi er opptatt av, og det var deilig å få pratet litt. Hun har jo ei litta på 6 mnd, så det er ikke alltid lett å få tid til å prate sammenhengende når vi sees:)

Sander har også sovet litt dårlig i natt. Er ofte sånn når han kommer hjem fra pappan sin. Han er glad og fornøyd altså, når han har vært der, elsker pappan sin, men når han kommer hjem sovner han veldig sent og er litt urolig om natta. Så i natt har jeg ikke sovet så mye.

Og jeg som skal holde kurs i dag. Første kurset på denne siden av sommeren faktisk. Blir spennende. Varig røykfri med hypnose. For AOF i vestfold. Gleder meg.

Nå får jeg hoppe opp og levere guttungen i barnehagen:) Blogges senere i dag – har masse å fortelle!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s