Hverdag
Comments 4

Arvegodset er i hus!

Jeg har arvegods! I går sto det på en henger utenfor døra. Visste ikke at jeg skulle få det så raskt. Men tusen takk onkel<3

Onkel har nemlig kjøpt seg ny spisestue, og dermed flytter han ut stoler, bord og sjenk – som han gir til meg! Hurra! Det er et kjempedigert bord med åtte stoler trukket i lær. Bordet og sjenken er av eik, og det ser nesten ikke brukt ut en gang. Og når jeg sier det: la meg fortelle dere a disse nydelige møblene er 80 år gamle! Min mormor og morfar fikk disse av en veldig kjent møbelsnekker på 1930 tallet når de giftet seg! Han som har laget dem er visst noen sånn helt fantastisk kjent fyr, mamma snakker om han med ære i stemmen; jeg husker ikke en gang navnet hans i farta haha!

Men møblene husker jeg! De sto i spisestuen de, og vi har hatt utallige familiemiddager på dem. Fantastisk! Det eneste som er litt slitt er putene på stolene, men de går det jo an å trekke om! Åh, som jeg gleder meg til min del av huset er ferdig pusset opp så jeg kan innrede!

Nå står de fortsatt bare nede i gangen, de er jo blytunge så jeg og mamma får de ikke opp trappa; men onkel kommer mandag, så da skal det nok gå. Se hvor nydelig farge da dere:

Fantastisk! Nå bærer det avgårde til siste dag av «Nå dine mål»; jeg har jo satt meg noen gøyale, hårete mål, så dette blir spennende! Blogges!

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

4 Comments

  1. Sverre says

    Gratulerer med flotte møbler, Irene! Men giftet virkelig besteforeldrene seg på 1030-tallet? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s