Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Jeg vil sette meg hårete mål!

Jeg hadde en sterk opplevelse i går. Jeg satt i meditasjon og hadde lagt inn en suggesjon om at jeg var en god kursholder (jeg så for meg selv holde kurs og at folk koste seg og smilte). I tankene mine kom det frem at jeg burde gå for å få gjort ferdig sosiologien min. Jeg har i dag «bare» cand.mag i Sosiologi, men har alltid tenkt at jeg skal ta hovedfaget. Jeg har lyst til å kunne kalle meg sosiolog, og ikke minst ha flere ting å vise til av forskning om arbeidslivet (jeg har allerede forsket på arbeidskulturen ved Valdres Folkemuseum). Det vil gi meg mer kunnskap i jobben jeg gjør, men ikke minst gi meg muligheter jeg ikke har i dag.

Jeg har hele tiden tenkt at «nei, jeg kan jo ikke bli fulltidsstudent uten støtte». Men i går kom det opp løsninger som satte det hele i gang. Og jeg må stolt si at jeg tror jeg kommer til å gå for det. Det er mange grunner til at jeg har lyst til å gjøre dette nå (eller det blir til høsten igjen altså, må jo gjøre meg ferdig med det jeg driver med nå), og jeg tror jeg kommer til å få det til! Det blir to harde år, for jeg må jo få til å gjøre noe ved siden av, men jeg håper på at jeg kan få til å leve samtidig som jeg studerer. Spennende spennende!

Hva syns dere? Skal jeg tørre å hoppe i det!?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s