Hverdag, Selvutvikling, Studiene
Legg igjen en kommentar

Jeg vil sette meg hårete mål!

Jeg hadde en sterk opplevelse i går. Jeg satt i meditasjon og hadde lagt inn en suggesjon om at jeg var en god kursholder (jeg så for meg selv holde kurs og at folk koste seg og smilte). I tankene mine kom det frem at jeg burde gå for å få gjort ferdig sosiologien min. Jeg har i dag «bare» cand.mag i Sosiologi, men har alltid tenkt at jeg skal ta hovedfaget. Jeg har lyst til å kunne kalle meg sosiolog, og ikke minst ha flere ting å vise til av forskning om arbeidslivet (jeg har allerede forsket på arbeidskulturen ved Valdres Folkemuseum). Det vil gi meg mer kunnskap i jobben jeg gjør, men ikke minst gi meg muligheter jeg ikke har i dag.

Jeg har hele tiden tenkt at «nei, jeg kan jo ikke bli fulltidsstudent uten støtte». Men i går kom det opp løsninger som satte det hele i gang. Og jeg må stolt si at jeg tror jeg kommer til å gå for det. Det er mange grunner til at jeg har lyst til å gjøre dette nå (eller det blir til høsten igjen altså, må jo gjøre meg ferdig med det jeg driver med nå), og jeg tror jeg kommer til å få det til! Det blir to harde år, for jeg må jo få til å gjøre noe ved siden av, men jeg håper på at jeg kan få til å leve samtidig som jeg studerer. Spennende spennende!

Hva syns dere? Skal jeg tørre å hoppe i det!?

This entry was posted in: Hverdag, Selvutvikling, Studiene

av

Jeg ønsker å spre glede og inspirasjon til alle bærere der ute, og kanskje rekruttere noen nye? Dette var en selvutviklingsblogg før, så hvis du kjenner meg gjennom det, fortvil ikke, det vil fortsatt komme noe innen dette også, da dette også er en del av meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s