Hverdag
Comment 1

Verdens beste sønn!

Altså, det syns i alle fall jeg! At jeg har verdens beste gutt! Han har fått vært med på det kuleste også – syns jeg igjen! Onsdag var det nemlig duket for konsert – i Drammens Teater. Med Sander på scenen! Ja, det stemmer – min 5 åring skulle synge i kor på scenen med ingen mindre enn May Britt Andersen. Stilig!

Hvem husker vel ikke henne fra barnestunder, den koselige stemmen og de koselige tvprogrammene. Og nå skulle mitt barn få oppleve henne på nært hold. Kunne jo ikke gå glipp av det! Jeg må innrømme at jeg har pusha han litt, for ingen av kompisene var med, det var et par gutter fra skolen da, så han var ikke helt alene, men det har vært litt småkjedelig å øve bare med jentene tror jeg. Men jeg visste at han hadde både godt av det, å stå på en scene, men også var det gøy for han å ha den opplevelsen mener jeg. Der fikk jeg rett da. Han var helt i fyr og flamme. Og sang av full hals!

Ettersom han var så stolt og syns det var så gøy, så la jeg inn en liten ekstrarunde og dro i Tangen menighet og sang litt minigospel i går! De har middag til salgs før øvelsen, og de åpnet biblioteket sitt for oss slik at Sander kunne lese litt bøker og låne med seg «Kirkerottene» hjem. Det var super stas. Han var litt masete MELLOM lekene og syngingen, ville bare hjem (jeg tror han var redd for å gå glipp av å se på tv haha), men med en gang musikken begynte var han helt med. Og det er ikke sånn at de bare står foran og synger altså. Nei det gjorde de i to sekunder på slutten – nei det er masse gøyale leker og musikk og sanger på gulvet. Vi storkoste oss!

Ikke minst var det deilig å se han bare være et barn. Han er jo så liten, samtidig som alle forventer at han skal være så stor! Jeg gjør det selv jeg: «du kan ikke oppføre deg sånn når du skal begynne på skolen». Jeg må roe den ned litt, for han skal jo ikke begynne på et år enda – og det er lenge for et lite barn. I barnehagen pusher de dem litt til å være store – de er størst i alt og skal oppføre seg dithen; de må få lov til å være litt barn hjemme. Så i går var det deilig å se han ikke prestere noe, bare løpe rundt og være et barn. Jeg tror nok vi kommer tilbake!

Bestekompisen Petter er med og skal se Sander synge:

 

 

 

This entry was posted in: Hverdag

av

I wish to spread wrapping happiness and love - and maybe i'll recruite someone new? This blog is about that and so much more!

1 kommentar

  1. Per Eraker says

    Nå ble morfar rørt og kjempeglad både over dattera si og barnebarnet sitt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s