Hverdag, Mat og kosthold, Psykisk Helse, Selvutvikling, Trening
Comments 2

Vet dere hva jeg skal eller??

Jeg skal være frivillig på HelseCruiset til Inbalance! DET blir spennende! Masse gode foredragsholdere, mange gode workshops – og ikke minst underholdning! Jeg kommer til å få se Jon Schau igjen – denne gangen med et helt nytt foredrag; han har nemlig en ny bok å fortelle fra. «Kan mer enn å dø» markedsfører de det som. Blir veldig spennende!

I går var jeg på frivilligmøte og omvisning på båten. Herligheten går av stabelen på Stena Saga båten, den 24-25 september. Vi fikk litt innblikk i hvordan og hvor ting kommer til å gjøres, og hvilke poster vi skulle jobbe ved. Jeg fikk faktisk tatt en post jeg syns var veldig spennende – å stå og selge bøker. Vi skal sitte to og to (jeg reiser sammen med Line), så jeg håper det er noen andre som har lest noen av bøkene. Jeg fikk nemlig beskjed om (og valgte selv) å lese noen bøker av Audun Myskja, lege og forfatter. Han forsker på, og skriver doktoravhandling, om hvordan musikk kan påvirke helse, og kanskje også helbrede. Veldig spennende – og kanskje noe kontroversielt?! Jeg er jo veldig intressert i forskning, særlig når det kommer til fysisk og psykisk helse, så dette blir spennende! Jeg skal nå da prøve å lese i alle fall en, om ikke to bøker av han før jeg reiser. Hihi, på en uke. Det blir gøy! Jeg leser heldigvis fort da!

Det var veldig mange spennende mennesker med på frivilligmøtet i går. Helt på slutten møtte jeg, nesten tilfeldig, en veldig spennende dame. Hun driver med yoga og massjase blant annet; og jeg tenker med en gang på firmaet Senter for HelhetsVelvære. Hm, kan dette passe inn tro? Mamma var helt med – hun sa at «ja, HELhetsVELVÆRE må jo ha massasje!!» Så vi skal snakkes litt mer. Nå har jeg brukt ordet spennende veldig mange ganger i dette innlegget – men dette blir i alle fall spennende!

Så jeg gleder meg! Det hadde vært kult om noen av dere hadde blitt med da! Nå, frem til og med 18. september får du 300 kroner i rabatt på prisen for hele turen – nå er det fra pris på 24 timers cruise på 590 kroner per person. Åh, bli med da – hadde vært så gøy! Jeg har nok mye fri, skal kose meg masse jeg og; og ikke minst: ta meg en liten fest:) Du kan se mer og bestille her!

Her har du oss i går: Hun med yogatimene til venstre:

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s